Prošlo ljeto smo isprobali sup dasku. Kupili smo je u web shopu GoH20 koji jedini na tržištu drže SUP rađen posebno za djecu – OVDJE!

Kupili smo daske prvo klincima, a onda i sebi.

A donosimo vam i razloge zašto bi i vi mogli učiniti isto 🙂

Djeca voze SUP daske kako bi uživala u aktivnostima na vodi, povećala svoje samopouzdanje i razvila svoje motoričke sposobnosti. SUP daska za djecu može biti izvrsna zabava za ljeto ili bilo koje drugo doba godine i na našem Jadranu uz neopren odijelo, te može pomoći u razvoju fizičke i mentalne sposobnosti.

SUP daska za djecu pruža im priliku da se zabave i istraže nove avanture na vodi. SUPanje je sjajna aktivnost koja djeci omogućuje da ojačaju svoje tijelo i razviju ravnotežu i koordinaciju. Također im pruža priliku da upoznaju nove ljude i stvore prijateljstva, što je izvrsno za njihov socijalni razvoj.

SUPanje za djecu može biti i izvrstan način da se povežu s prirodom. Tijekom aktivnosti na vodi, djeca mogu vidjeti različite biljne i životinjske vrste, a mogu i naučiti o njima. Također, SUPanje ih može podučiti o vodi, njezinoj važnosti i načinima kako je sačuvati.

Sve u svemu, SUPanje za djecu može biti sjajna aktivnost za fizički, mentalni i socijalni razvoj. To je izvrsna prilika za djecu da se zabave i uživaju u prirodi dok razvijaju nove vještine i sposobnosti.

Ostvarite 10% popusta u web shopu GoH2O uz našu Putoklinci karticu!
  • PROMO KOD kojeg upisujete u web shop za popust dobijete uz Vašu karticu!

Kako do kartice i koda za popust? KUPI KARTICU ZA POPUSTE

 

 
Similar Posts