BIOKOVO

Biokovo je drugi najviši planinski lanac u Hrvatskoj i svojom ljepotom krajolika i veličinom dominira nad Makarskom! Na visokih 1762m nadmorske visine nalazi se najviši vrh Biokova – Sveti Jure. Prekrasan je to park prirode i mi smo u suradnji s ambicioznim dečkima i curama iz UP HIGH odlučili omogućiti Vam da uživate u svim ljepotama koje Biokovo nudi!

UpHigh dao si je zadatak da Vam predstavi Biokovo i Skywalk u punom sjaju u njihovim Land Rover Defenderima! Ekipa se sastoji od mladih, ambicioznih ljudi koji su odrasli u Makarskoj i koji su spremni sa Vama podijeliti sve tajne Biokova.

Iskušajte njihovu uzbudljivu avanturu u Parku prirode Biokovo i uživaje u nezabravnom danu.

U ponudi imaju DVA IZLETA:

  • Skywalk in the morning 
  • Skywalk sunset

Opis izleta: pick up u Makarskoj na više lokacija ujutro ili  popodne, ovisno koji izlet odaberete. Lagana vožnja Land Rover Defenderima prema Parku prirode, nema čekanja na ulaz jer oni unaprijed bukiraju ulazak.

Jutarnji izlet s posjetom Skywalku, kratak predah u autohtonoj planinskoj kućici uz okrjepu domaćim kolačima,rakijama,vodom te nastavak prema najvišem vrhu Biokova svetom Juri na 1762 m. Na povratku se uvijek zaustave podružiti s konjima ukoliko su negdje blizu puta.  Izlet otprilike traje 3,30 – 4 sata.

Popodnevni izlet uključuje posjet Skywalku, također planinskoj kućici te na povratku se hvata zalazak sunca na jednom vidikovcu. Trajanje tog izleta je od 2,30-3 sata.

Ulaznice za Park prirode Biokovo su uključene u cijenu.

Cijene izleta su 50 eura po osobi, djeca do 7 godina imaju 50% popusta.

Vlasnicima PutoKlinci Family Card-a odobravaju popust od 15%!

Više informacija o izletima možete potražiti:

Facebook

Instagram

Web – UpHigh

Email: info@uphigh.hr

DOŽIVITE BIOKOVO NA JEDINSTVEN NAČIN!

 
Similar Posts