Bonami.hr – Stvorimo dom zajedno uz PutoKlinci Family Card

Bonami.hr je mjesto nepresušne inspiracije i velike ponude namještaja i proizvoda za uređenje doma. Postoje od 2013 godine i trenutno posluju u 9 europskih zemalja.

U ponudi imaju više od 500 brendova i više od 40 000 proizvoda za opremanje i uređenje domova, vrtova, vikendica, apartmana….zapravo, svega što zamislite.

   

Žele da se njihovi kupci osjećaju sigurno kada kupuju kod njih, stoga osiguravaju 365 dana za isprobavanje proizvoda! Povrat je besplatan i organiziraju ga oni!! Dovoljno je da nazovete njihovu službu za korisnike i dogovorite datum preuzimanja. A oni se javljaju u roku jedne minute, provjereno.

  

Osim što na njihovom webshopu možete pronaći različite kategorije proizvoda i stilove dizajna, tu su i jedinstveni komadi i proizvodi europskih dizajnera koje više ne morate naručivati izvana.

Svaki dan na Bonamiju pronađite novu dozu inspiracije, članke, makeover-e, savjete te intervjue i suradnje s dizajnerima interijera i pronađite sve za lijep život na jednom mjestu.

Za vlasnike PutoKlinci Family Card -a pripremili su odličnu popudu!

Uz PROMO KOD kojeg dobijete uz Vašu PutoKlinci Family Card ostvarujete 15% POPUSTA u njihovom Web Shopu*!

Pogledajte što sve nude jer vjerujte nam da ćete teško odoliti a da nešto ne kupite!! Stvarno imaju odličnu ponudu!! Naša je košarica već puuunnaaaaa!!! 😀

 

Ukoliko trebate pokoju ideju kako opremiti sobu PutoKlinca… Bonami se pobrinuo sastaviti par fenomenalnih ideja! Taman da iskoristite naš popust!! 😀

UREDITE SOBU PUTOKLINCA by BONAMI

 

*Popust je moguće ostvariti na artikle u web shopu Bonami.hr osim na artikle na akciji te na određenim brendovima. Brandovi na koje kod s popustom nije primjenjiv: Blomus, Lyon Béton, Villeroy&Boch, Berlingerhaus, T-Tomi, Eseco, Hugo Frosch, Elletipi, Simplehuman, RTA, WMF, Orion, Joseph Joseph, YAMAZAKI, Sagaform, Balvi, Leitz, LEGO®, Pantone, Smeg, Mason Cash, Kilner, LEIFHEIT, SOEHNLE, Vileda, MIJ, BITZ/Södahl, Westmark, Keter, Magis, Crystalex, LotusGrill, Curver, Crosley, Fackelmann, Nirosta, Done by deer, Legler, Rotho, Plastia. Bonami.hr zadržava pravo dodavanja i uklanjanja brendova s prethodno navedene liste te je stoga redovito ažurira.

 
Similar Posts