Posjetite najslađi muzej u Hrvatskoj –  Muzej čokolade Zagreb!

Zaronite u povijest čokolade i prošećite prašumom Mezoamerike. Sjednite u barokni europski dvor među prekrasne porculanske šalice i osjetite dašak luksuza prošlih vremena. Saznajte tko je izmislio čokoladu s rižom, sjetite se svog prvog albuma životinjskog carstva, naučite kome je zrno kakaa bio novac, a tko je čokoladu doveo u Europu. Uza sve to, kušajte zrno kakaa, razne vrste čokolada i naposlijetku tekuće čokolade. Nezaboravno iskustvo je zagarantirano!

 

Muzej čokolade Zagreb nudi sadržaj za sve generacije i doživljaj za sva osjetila. Interpretacija povijesti čokolade donosi pregršt zanimljivosti koje će svakako zapamtiti sveznalice, a svo to novo znanje mogu provjeriti na zabavnom kvizu znanja. Oni željni akcije mogu voziti bicikl, iskušati drevne alate za miješanje čokolade, pogađati skrivene sastojke iz čokolade i sudjelovati u mnogim drugim interaktivnim igrama.

U sklopu Muzeja nalazi se najbogatiji hrvatski čokoladni boutique. Bilo da tražite originalan poklon za rođendan Ili želite počastiti sami sebe kod nas možete pronaći bean-to-bar, artisan, gourmet i craft čokolada hrvatskih proizvođača, čokoladne bombone, praline, pločice i još više!

Lokacija: Varšavska 5, 1 kat, Zagreb

Radno vrijeme: ponedjeljak 14 – 20h, 

utorak – subota 10 – 20h, 

nedjelja 10 – 19h, 

zadnji ulazak je moguć sat vremena prije zatvaranja

 Popust:  1 EUR  po ulaznici za pojedinačne ulaznice za djecu i odrasle

INTERAKTIVNA MAPA svih naših partnera.

KAKO DO KARTICE? klik

 
Similar Posts