Dragi roditelji,
slažete li se s time da je u današnje vrijeme teško uskladiti sve obveze i aktivnosti koje imamo na dnevnom rasporedu?
I sama sam majka i ponekad imam dojam da bi mi dan trebao trajati barem 30 sati. Potpuno smo svjesne toga koliko je ponekad izazovno biti roditelj školaraca i zato vjerujemo da će vam se naša priča svidjeti.
Iza nas je 15 godina iskustva u podukama i naš brend uskoro slavi svoj 6. rođendan. Naša je vrijednost to što polazimo od toga da je svako dijete jedinstveno, posebno i na neki način drugačije od ostale djece. Zbog toga svakome djetetu pristupamo individualno i radimo s njime ili njom na način koji im najviše odgovara. Tako dobivamo najbolje i najbrže rezultate. Ovaj se princip pokazao uspješnim i držimo ga se već desetljeće i pol.
Mala škola je ovdje da vam uštedi vrijeme i ostavi prostora da se bavite svojim hobijima i da svoje slobodno vrijeme iskoristite kako želite.
Lea i Maja
Usluge koje pružamo su:
  • pomoć u učenju i savladavanju školskog gradiva,
  • podrška i pomoć u pisanju zadaća,
  • pripreme za usmena odgovaranja i testove,
  • pripreme za državnu maturu.
Naš je cilj pomoći djeci da što “bezbolnije” premoste prepreke s kojima se susreću tijekom školovanja. Zajedničkim radom djeca stječu vještine i navike koje su im od velike koristi i u daljnjem obrazovanju.
Nismo ograničeni prostorom jer radimo online, pa nam se možete obratiti iz bilo kojeg grada ili mjesta, a naše usluge pokrivaju uzrast djece u osnovnoj i srednjoj školi.
Veselimo se suradnji i pozivamo vas da nam se javite s potpunim povjerenjem!
Ovako izgledaju online instrukcije
Cijena punog sata (60 minuta) instrukcija iznosi 20 eura, a cijena školskog sata (45 minuta) iznosi 15 eura.
Na ove iznose vam dajemo 10% popusta za sve predmete ako ste vlasnik PutoKlinci Family Card-a! Ovaj popust vrijedi na paket od 10 sati (neovisno o trajanju, 45 ili 60 minuta) za pojedinu osobu.
Javite se našoj Mala škola – obrt za instrukcije na mail maja.misiraca@gmail.com i obavezno pošaljite svoju PutoKlinci karticu (ako želite popust)!
Vaše Maja i Lea
P.S. jedna naša PutoKlinci mama, odnosno njezina kćer, koristi usluge Male škole i imaju samo riječi hvale! Rezultati su više nego vidljivi u kratko vrijeme, a povezanost djeteta s Majom je dodatna vrijednost koja je pridonijela i većem samopouzdanju! Nećete pogriješiti ako im se obratite! 😉
 
Similar Posts