Mi smo PutoKlinci, obitelj koja voli putovanja.
Sa svojom djecom putujemo od njihovog rođenja, a od 2017. godine možete naše avanture i savjete oko putovanja s djecom pratiti na raznim društvenim kanalima.

Interes za obiteljskim putovanjima je u neprestanom porastu. Istovremeno raste potreba za kvalitetnim informacijama o putovanjima usmjerenima prvenstveno obitelji – a kako, što i gdje s djecom naša je specijalnost.
PutoKlinci su se iz obiteljskog bloga, sa svojih preko 50 000 pratitelja u par godina nametnuli kao vodeća društvena platforma u Hrvatskoj, ali i šire, kad su u pitanju obiteljska putovanja.
Na našim društvenim kanalima ljudi mogu dobiti i razmijeniti savjete i informacije oko putovanja s djecom, najviše o tome kako, gdje i kamo s njima, pročitati i/ili podijeliti putopise obiteljskog karaktera iz Hrvatske i cijeloga svijeta.

Kako bismo svojim prijateljima, pratiteljima i korisnicima omogućili da i sami putuju, isprobavaju raznorazne sadržaje i uživaju u avanturama sa svojim klincima – stvorili smo obiteljsku karticu PutoKlinci Family Card.

Naša misija je da ponajprije ohrabrimo obitelji da putuju s djecom te da im pružimo podršku i pomoć u tome, a onda da pokažemo svijetu kroz mnogobrojne objave naših članova da su obiteljska putovanja najljepša putovanja ikad!

Nije važno koliko je putovanje daleko ili blizu….važno je koja sjećanja s tog putovanja donesemo kući!

Putujmo zajedno!

Vaši PutoKlinci

PUTOKLINCI, obrt za usluge

Krasica 302a, KRASICA

OIB: 89010448596