PUTOPLANER

Putoplaner je zajednicki projekt dviju strastvenih putnica, koje nisu prestale putovati ni kad su proširile svoju obitelj – čitaj dobile klince ;-).
Dapače, tada se je njihova želja za putovanjima još pojačala jer putovanja te iskustva koja ona nose educiraju djecu više od svega drugog. Zato povedite svojo obitelj na putovanje života, a mi smo tu da vam u tome pomognemo!
TKO SMO?
Lenka Simonič Krzyk – osnivačica prve i najveće Facebook grupe u Hrvatskoj posvećene obiteljskim putovanjima „Putovanja s djecom by Putoklinci“ koja se uz stranicu „Putoklinci“ nametnula kao prvi izvor informacija kod putovanja.
www.putoklinci.com
Adriana Karuza – novinarka i blogerica koja je zajedno sa suprugom, profesionalnim fotografom, pokrenula jedan od prvih putničkih blogova na temu obiteljskih putovanja „Kruzovi“. Riječ je o priči koja je brzo prepoznata i od strane pratitelja i medija.
KAKO DJELUJEMO?
👇👇👇

Želite putovati, a ne znate kako uopće krenuti s organizacijom ili vam se jednostavno ne da, nemate vremena? Na pravom ste mjestu!

PUTOPLANER vam pruža uslugu organiziranja putovanja po vašim željama i mogućnostima, a tu smo i da vam pronađemo sve informacije koje su vam potrebne za bezbrižan put.

Kako djelujemo: – Napišite nam koju destinaciju želite posjetiti, okvirne datume (najraniji dan polaska i najkasniji dan povratka te mogući broj dana na destinaciji), broj osoba i dob djece, okvirni budžet s kojim raspolažete te s kojih vam je aerodroma prihvatljivo krenuti. Trebat ćemo i vaš broj telefona.

Pripremit ćemo vam različite ponude – ovisno o budžetu koji imate, ali možete računati na 3 različita leta, 3 smještaja i 3 ponude za rent-a-car.

➡️ Potražit ćemo vam najpovoljnije opcije na tržištu u tom trenutku – to znači da trebate biti brzi s rezervacijom jer se cijene mijenjaju na dnevnoj bazi!

Ako smo već bile na vašoj destinaciji (velika je mogućnost da jesmo), podijelit ćemo s vama neke ideje i zanimljivosti… Jer želimo da vama i vašoj ekipi bude najljepše. Ipak ste na putovanju!

Važno je naglasiti da mi NE KUPUJEMO avio karte u vaše ime niti vršimo rezervaciju auta i smještaja. Mi vam šaljemo linkove preko kojih to možete napraviti sami, a ukoliko ste nesigurni i trebate pomoć, napravit ćemo to zajedno putem ZOOM platforme.

Na taj način vas vodimo korak po korak kroz rezervaciju i kupovinu. ☺️

➡️ Mi nismo turistička agencija. Ne nudimo gotov proizvod već uslugu traženja letova/hotela koja je s dostavom informacija izvršena, bez obzira na to odlučite li iskoristiti ponude ili ne…

➡️ Ako još ne znate gdje bi putovali, koliki budget bi vam bio potreban, koji period da odaberete nudimo i uslugu samo savjetovanja.

➡️ Ako želite možemo Vam izraditi i okvirni plan puta po danima putovanja (što posjetiti koji dan, kako si organizirati putovanje po danima da bi bilo vrijeme provedeno na putu maksimalno iskorišeno). Ne vršimo rezervacije za ulaznice!!!

Cijena usluge:

  • savjetovanje oko destinacije, letova i budgeta ➡️ 20e 
  •  traženje letova ➡️ 50e
  •  traženje smještaja ➡️ 50e
  •  traženje letova i smještaja ➡️ 90e
  • traženje najma automobila (rent a car) ➡️ 25e
  • traženje letova, smještaja te najma autombila ➡️ 110e
  • izrada okvirnog plana puta po danu putovanja ➡️ 30e

Cijena nije izražena po osobi već se odnosi na sve putnike. Cijene su izražene za jednu destinaciju, osim cijena savjetovanja. Ako se nakon savjetovanja odlučite za našu daljnu uslugu cijena vam se umanjuje za tih 20e.

Čekamo vas na adresi putoplaner@gmail.com!
Adriana i Lenka
Cijenik vrijedi od  1.3.2024
PutoPlaner nije u sustavu pdv-a.