PUTOPLANER

 

Putoplaner je zajednicki projekt dviju strastvenih putnica, koje nisu prestale putovati ni kad su proširile svoju obitelj – čitaj dobile klince ;-).
Dapače, tada se je njihova želja za putovanjima još pojačala jer putovanja te iskustva koja ona nose educiraju djecu više od svega drugog. Zato povedite svojo obitelj na putovanje života, a mi smo tu da vam u tome pomognemo!
TKO SMO?
Lenka Simonič Krzyk – osnivačica prve i najveće Facebook grupe u Hrvatskoj posvećene obiteljskim putovanjima „Putovanja s djecom by Putoklinci“ koja se uz stranicu „Putoklinci“ nametnula kao prvi izvor informacija kod putovanja.
www.putoklinci.com
Adriana Karuza – novinarka i blogerica koja je zajedno sa suprugom, profesionalnim fotografom, pokrenula jedan od prvih putničkih blogova na temu obiteljskih putovanja „Kruzovi“. Riječ je o priči koja je brzo prepoznata i od strane pratitelja i medija.
KAKO DJELUJEMO?
👇👇👇

Želite putovati, a ne znate kako uopće krenuti s organizacijom ili vam se jednostavno ne da, nemate vremena? Na pravom ste mjestu!

PUTOPLANER vam pruža uslugu organiziranja putovanja po vašim željama i mogućnostima, a tu smo i da vam pronađemo sve informacije koje su vam potrebne za bezbrižan put.

Kako djelujemo: – Napišite nam koju destinaciju želite posjetiti, okvirne datume (najraniji dan polaska i najkasniji dan povratka te mogući broj dana na destinaciji), broj osoba i dob djece, okvirni budžet s kojim raspolažete te s kojih vam je aerodroma prihvatljivo krenuti. Trebat ćemo i vaš broj telefona.

Pripremit ćemo vam različite ponude – ovisno o budžetu koji imate, ali možete računati na 3 različita leta, 3 smještaja i 3 ponude za rent-a-car.

➡️ Potražit ćemo vam najpovoljnije opcije na tržištu u tom trenutku – to znači da trebate biti brzi s rezervacijom jer se cijene mijenjaju na dnevnoj bazi!

Ako smo već bile na vašoj destinaciji (velika je mogućnost da jesmo), podijelit ćemo s vama neke ideje i zanimljivosti… Jer želimo da vama i vašoj ekipi bude najljepše. Ipak ste na putovanju!

Važno je naglasiti da mi NE KUPUJEMO avio karte u vaše ime niti vršimo rezervaciju auta i smještaja. Mi vam šaljemo linkove preko kojih to možete napraviti sami, a ukoliko ste nesigurni i trebate pomoć, napravit ćemo to zajedno putem ZOOM platforme.

Na taj način vas vodimo korak po korak kroz rezervaciju i kupovinu. ☺️

➡️ Mi nismo turistička agencija. Ne nudimo gotov proizvod već uslugu traženja letova/hotela koja je s dostavom informacija izvršena, bez obzira na to odlučite li iskoristiti ponude ili ne…

Cijena usluge:

– traženje letova ➡️ 50e
– traženje smještaja ➡️ 50e
– traženje letova i smještaja ➡️ 90e
– traženje najma automobila (rent a car) ➡️ 25e
– traženje letova, smještaja te najma autombila ➡️ 110e

Cijena nije izražena po osobi već se odnosi na sve putnike

Čekamo vas na adresi putoplaner@gmail.com!
Adriana i Lenka