Svi sa sobom na putovanje vole djeci uzeti neku novu knjigu ili igračku.
U potrazi za riječima i mama Marijana, članica naše grupe, ima baš ono što možda tražite… bilo za svoje dijete ili nekome na poklon. 😉
Marijana je prije koju godinu otvorila izdavačku kuću kako bi mogla izdati slikovnicu “Zapetljana djevojčica u potrazi za riječima” za koju je inspiracija bila njena djevojčica koja trenutno prolazi kroz teškoće s razumijevanjem i govorom. Slikovnica je inspirativna i namijenjena djeci koja prolaze kroz bilo kakve teškoće, ali još više njihovim roditeljima.
Nakon toga izdana je slikovnica “Čarobni dječak i četiri godišnja doba” koja, osim što djecu uči o važnosti svakog od godišnjih doba, pomaže im da shvate važnost pomaganja te pravo na odmor svakog od nas.
Za starije klince tu je dječji roman “Ljetna avantura društva iz Ptičekove”  koji u vaše domove donosi mirise sunca, ljeta i mnoštvo avanture, a veliki hit su i njihove Kartice trebalice – kartice emocionalnih potreba kojima su oduševljeni i roditelji, ali i stručnjaci koji rade s djecom.

Jedno od novijih izdanja je i vrlo intetesantna knjiga Slikopriče: Kako mi je djed darovao šumu. 
Knjižica se sastoji od tri priče sa tematikom važnosti sadnje, stvaranja kvalitetnih emocionalnih odnosa kroz zajedničku sadnju, brige o životinjama te o svijetu općenito.

Kartice promjene su novost namijenjena odraslima.

Kartice se sastoje od pet bitnih tema. Svakoj od tema pristupa se na tri načina: kroz izazov, promjenu svijesti te afirmacije.
Kartice promjene napravljene su u obliku straničnika (bookmarkera) kako biste ih mogli nositi sa sobom, u knjizi ili rokovniku, te tako imati stalni podsjetnik na temu kojoj ste tog tjedna posvećeni.
Naime, ideja Kartica promjene jest da vam pomognu fokusirati se na bitne svakodnevne teme.

Kartice dolaze u lijepoj kutijici, 15 ih je u jednom pakiranju i dolaze s uputama.
Idealan su poklon – samima sebi ili drugima!

Za sve vlasnike PutoKlinci Family Card-a omogućili su trajni POPUST od 15% na sva izdanja!

Narudžbu možete izvršiti putem njihovog web-a U POTRAZI ZA RIJEČIMA , a u napomenu navedite kako ste vlasnik PutoKlinci kartice te obavezno ukucajte KOD kojeg dobijete s Vašom PutoKlinci Family Card !
Ukoliko ih kontaktirate putem Facebook stranice  ili  Instagram stranice morate dostaviti karticu na uvid.
Ovo može biti predivan poklon Vašem djetetu, ali i Vama samima…
A ukoliko tražite poklon nekome s jednom od knjiga ili karticama sigurno nećete pogriješiti. Trajna je to i posebna uspomena… 
 
Similar Posts