Vodimo vas u Morosini Grimani Castle Svetvinčenat !
U središtu pitoresknog Svetvinčenta, ovaj povijesni dragulj već stoljećima čini simbol samog središta. Još od 13. stoljeća mjesto je to koje je okupljalo vojnike, putopisce i trgovce, a danas je nezaobilazno stajalište svih znatiželjnika.
Interaktivnim putovanjem kroz vrijeme, u pratnji onih koji su ostavili najdublji trag u lokalnoj povijesti, upoznajte uzbudljivu prošlost Svetvinčenta.
Kroz 9 različitih multimedijalnih sadržaja doživite povijest kaštela očima budućnosti, a vaše uspomene na ovo nesvakidašnje iskustvo ostaju virtualno zapečaćene!
Posebnost je svakako Escape Castle 
Za razliku od klasičnih „escape room“ igri, Escape Castle Svetvinčenat obuhvaća prostor cijelog kaštela Morosini-Grimani, sve 3 kule, tamnicu, oružarnicu i tron, u kojima igrači moraju proći 7 viteških iskušenja – odanost, hrabrost, vjeru, pravednost, oprez, znanje i upornost, kako bi otkrili tajnu kaštela.
Riječ je o inovativnom konceptu, jedinstvenom na svijetu, koji se temelji na istarskim legendama i povijesnim zapisima. Igra je za sve generacije, a trajanje je od 30 minuta do sat vremena.
U igri može istovremeno sudjelovati i do 6 ekipa, podijeljenih u timove od 2-5 igrača.
Zabava je zagarantirana!! 

 

S početkom lipnja startaju  regularne cijene ulaznica koje možete provjeriti OVDJE, a radno vrijeme možete potražiti putem linka.
Vlasnici  PutoKlinci Family Card-a ostvaruju pogodnost od 15% POPUSTA na regularne cijene ulaznica!

Na blagajni morate dostaviti na uvid svoju PutoKlinci karticu!

Nabavite ju putem Entrio.hr.

Želimo Vam odličnu zabavu!!

Pozdrav od Gogia!!

 
Similar Posts