Dobro došli u Ruralnu kuću za odmor Drenov Bok!

Smješteni su u istoimenom selu na poloju rijeke Save i okruženi mirom kojeg nude ruralne sredine. Selo Drenov Bok nalazi se unutar samog Parka prirode Lonjsko polje i nedaleko prijemnog centra Krapje (2 km) – sela tradicijske posavske arhitekture, te Jasenovca (7 km) na ušću rijeke Une u Savu.
U njihovoj kući možete naći ugodan obiteljski ambijent sa sadržajima u kući, dvorištu i okolici idealnima za obitelji s malom djecom, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i bicikliste, ribiče i lovce. Od sadržaja koji su dostupni u blizini istaknuli su u prijemnom centru Krapje edukativno-zabavne programe za obitelji s djecom, najam bicikla, vožnja solarnim čamcima rijekom Strug, vožnja plovilom „Vodomar“ rijekom Savom, promatranje ptica (birdwatching) i šetnja poučnom stazom Graničara u ornitološkom rezervatu „Krapje đol“ koja završava u samom Drenovnom Boku i obuhvaća obilazak dviju osmatračnica (replika iz doba Osmanlija).

Selom prolazi biciklistička staza koja kruži cijelim PP Lonjsko polje i obilazi sve značajne znamenitosti parka i okolice. Za sve ribiče na raspolaganju su rijeka Sava i okolne pritoke, a za lovce lovišta Lonjskog polja.
U Jasenovcu, udaljenom 7 km nalazi se spomen obilježje „Kameni cvijet“ u sklopu Memorijalnog muzeja Spomen područja Jasenovac. Novska je udaljena 20 km i nudi sportsko-rekreativne sadržaje na Novljanskom jezeru cijele godine, te zimi klizalište na otvorenom, uz razne kulturno-zabavne programe tijekom cijele godine.
Ruralna kuća za odmor Drenov Bok može biti dobra baza za istraživanje ostatka parka i drugih prijemnih centara – Čigoč (europsko selo roda), Osekovo (crna roda) i Repušnica (konji i goveda na slobodnoj ispaši) s predivnim promatračnicama te pašnjak Mužilovčica.

Ova će Vas kuća oduševiti u svojih 96 kvadrata stambenog prostora, ali i u “samo” 1000 kvadrata ograđene okućnice!!
Sadržaji koji će vaš odmor učiniti savršenim:

 • bežični flat internet u cijelom objektu i dvorištu
 • kupaona, wc, tuš kada, perilica rublja
 • spavaća soba u prizemlju – krevet 140×200 cm
 • dnevni boravak: garnitura za sjedenje, dvije fotelje
 • stol za osmero
 • kamin na drva spojen na centralno grijanje – u svim prostorima radijatori
 • bluetooth zvučnik, Smart TV s uključenom EON televizijom (187 kanala), aktivirana Netflix, HBO Max i Spotify usluga.
 • kuhinja: u potpunosti opremljena za pripremu obroka – frižider, škrinja, perilica suđa, pećnica….
 • potkrovlje otvorenog tipa: 2 kreveta (160×200 cm i 160×200 cm), dječji kutak, kutak za čitanje, klimauređaj, pogled na rijeku
 • dvorište: šljunčani dio predviđen za parking automobila, a ostalo travnata površina
 • popločena terasa ispred kuće sa drvenom garniturom za šestero i suncobranom spojena vratima s dnevnim boravkom, a u drugom dijelu dvorišta natkrivena terasa sa pečenjarom (roštiljem) i drvenim stolom i klupama za cca 10 osoba
 • NOVO – WHIRLPOOL

Što kažete?! Nama se čini ODLIČNA!! 😀

Uz PutoKlinci Family Card ostvarujete popust od 20% na redovne cijene noćenja uz minimalno 2 noćenja!

Cjenik i raspoloživost možete provjeriti OVDJE.

Javiti im se možete i preko WEB stranice ili INSTAGRAM profila. Prilikom upita/rezervacije morate dostaviti svoju PutoKlinci karticu.

Spojite posjet Lonjskom polju i odličan odmor u ovoj prekrasnoj ruralnoj kući i stvorite lijepe uspomene!

Ne zaboravite iskoristiti popuste uz PutoKlinci karticu i kod jednih i kod drugih! 😉

** Popust uz PutoKlinci Family Card u PP Lonjsko polje provjerite OVDJE **

 
Similar Posts