Putovanja avionom su tema koja je uvijek zastupljena u našoj grupi. Uz razno razne nedoumice koje putnici imaju, bilo kupnja karata, kako se spakirati i tome slično jedno je pitanje koje svih na neki način muči.

GDJE PARKIRATI NA AERODROMU?

Sastavili smo tako popis uz pomoć naših članova za sve (ili skoro sve) aerodrome u Hrvatskoj i bližim zemljama!

🅿️ ZAGREB:
🅿️ BEČ
🅿️ TRST
  • Ronchi P Park – provjeren i jeftiniji od ostalih. Jednostavna rezervacija termina preko web stranice. Osiguran tranfer, uz napomenu da ako putuje više osoba onda ostavite suputnike i prtljagu na aerodromu i nastavite sami do parkinga koji je udaljen minutu-dvije. Njihov vozač Vas potom odveze do aerodroma. Pri slijetanju nazovete ih i po istom principu dolaze po jednu osobu.
🅿️ BUDIMPEŠTA
🅿️ VENECIJA-TREVISO
🅿️ VENECIJA-MARCO POLO
  • Marco Polo Parking – provjeren i povoljan, dvije minute udaljen autom od aerodroma. Transfer osiguran za sve putnike i prtljagu. Veliki plus što rade 24/7 pa i ako se vraćate u kasne noćne sate imate osiguran transfer.
🅿️ BEOGRAD
🅿️ MILANO-BERGAMO
🅿️ OSIJEK
🅿️ DUBROVNIK
🅿️ LJUBLJANA
🅿️ SARAJEVO
  • XXL Parking Airport Sarajevo
  • Parking Mico and Caffe   – naša pratiteljica je napisala: Parkirali smo kod gospodina Miće, odmah pokraj aerodroma. Napravio nam je kavu, ima i wifi, wc i naravno odveo nas je i vratio sa aerodroma. Jako ljubazan i uslužan, išli smo za Istanbul pa nam je dao i dobre preporuke 😉 Cak i kad smo sitnicu zaboravili u autu, došao je opet po nas i vratio nas. Cijena ovisi o broju dana u našem slucaju je za 7 dana bilo 18€. Ostavljam broj, moje najvece preporuke za Miću. +38762271941

🅿️  PULA
  • nažalost Pula nema najbolje rješenje za parking kod aerodroma. Savjet jedino može biti parkirati npr. kod obližnje Lesnine i pozvati Taxi da odveze do aerodroma.

Ukoliko ovdje niste pronašli parking na aerodromu s kojeg letite potražite putem web stranice koja nudi akoro sve parkinge na jednom mjestu: PARK VIA

Objava u Facebook grupi u kojoj možete pogledati komentare ili postaviti pitanje ukoliko Vas nešto interesira.

Sretan put vam želimo!!
 
Similar Posts