Korčuliranje/Port9 resort by Tea Priskić

Evo jucer smo se vratili s juga i vec nam sada fali..Znaci svega par dana prije puta direktnim pozivom u hotel odradili smo booking po super cijeni i proslu se subotu zaputili prema Korculi.
Najgori dio ljetovanja bio je taj “putni” dan jer iako smo sve odvozili brzo zapeli smo u Plocama cekajuci trajekt od podna do 7 i pol navecer, a nakon toga sve je bila pjesma 🙂
Resort je zgodan, sastoji se od nekoliko hotela dobro uklopljenih u prirodu, apartmanskog naselja i kampa. Rekla bih da je popunjenost hotela bila solidna a ostali smjestaji poluprazni i nije bilo velike guzve gotovo nigdje. Nasa je soba bila super, zapravo je to bio junior suite i cure su imale svoj dio a mi svoj i imali smo veliki balkon..


Sam resort raspolaze s bazenima, doduse za mene malo prehladni i tesko je uloviti mjesto na bazenu i nekoliko plaza…Istina nisu neke ljepotice ali plaza ispod lokala Arancin je zadovoljila nase potrebe za jutarnjim kupanjem. Osim te plaze ima i pjescana i jedno smo popodne proveli na njoj dok su cure uzivale kopajuci u pjesku ;). U pravilu smo se ujutro kupali u resortu, a popodneva su bila za istrazivanje plaza, nismo se bavili razgledavanjem jer je zaista bilo toplo. Veceri smo provodili u setnji Korculom i Lombardom, a posjetili smo i Velu Luku na dan koncerta u cast Olivera sto je bilo zaista spektakularno.
Hrana je u resortu zadovoljila sve nase potrebe i mogu rec da je personal bio izuzetno ljubazan.
Sve u svemu 7dana smo uzivali u suncu zaista smo se iskupali a seniorka je proplivala na Korculi tako da cemo ovaj go zaista pamtiti zauvijek.
Na povratku doma su nam kod trajekta skakali delfini i super su zaokruzili cijelu ljetnu juznu priču ☺

KLIK za više info te fotografija.

 
Similar Posts