#kamp #polidor by Martina Bezjak

Pozdrav svima, početkom godine bio je upit ovdje u grupi za mobilne kućice / vile u kampu Polidor, Funtana. Evo vraćamo se sa vikenda pa da ostavim recenziju, nekome možda dobro dođe. Dakle radi se o manjem kampu, koji radi cijele godine. Iskoristili smo njihovu zimsku ponudu popusta na mobilne kućice, te smo po cijeni od 60 € noć, unajmili villu sa bazenom i jackuzzijem. Bazen je grijan i natkriven kupolom, i to extra grijan 😁, mislim da je temperatura vode minimalno 37 stupnjeva, milina. Za sve vas koji tražite tople bazene po toplicama evo preporuke.

Kućica je prekrasna, uređena lijepo i ima sve što bi vam trebalo za odmor. Što se temperature u kućici tiče, dočekala nas je zagrijana, grijanje klima uređajem. U sobama udobni kreveti sa debelim poplunima, što recimo u Animess Maravei nam nije bio slučaj pa je noću bilo malo izazovnije 😬. Preko noći je ovaj vikend temperatura išla do 3 stupnja ali mi to nismo osjetili u kućici, bilo je skroz dobro.
Bazen smo maksimalno koristili, i baš je super. Klinci su bili oduševljeni.
Inače kamp ima 4 zvjezdice, jako je čisto sve i uredno, imaju vanjske bazene u sezoni, imaju igraonicu za djecu unutarnju, prekrasan toalet i tuš za djecu, mali parkić, grill zonu. Plažu imaju privatnu koja je oko 1km udaljena od kampa ali je lijepa šetnica, za romobil idealna, a i vozi njihov vlakić u sezoni. Svakako se planiramo opet vratiti.

KLIK za pitanja.

 
Similar Posts