Deni Perhaj Uroicz

Prošli mjesec vratili smo se s 11 dnevnog krstarenja Miami – Jamajka – Kolumbija – Panama – Kostarika – Bahami.

Putovali smo muz i ja te dvoje djece, najmanji koji ima nepune 2 god (a vec je posjetio 15 drzava i 4 kontinenta ukljucujuci ovo putovanje😆) i drugi koji ce za par mjeseci 5 god.

Letjeli smo Zagreb – Paris – Miami i tako se vracali.

Stigli smo 3 dana prije u Miami te malo razgledavali, posjetili Everglades national park gdje smo vidjeli aligatore i vozili se zracnim camcem po jezeru.

Na krstarenju smo plovili s MSC Krstarenja brod MSC Divina. Bilo je prekrasno! I nezaboravno! Zabava na brodu odlicno organizirana i hrana, restorani, kafici super. Za djecu ima pregrst zabave, od bazena, tobogana, kids club, animatora, gaminga do variety showa svaku vecer. Uhvatili smo Winter Wonders akciju za krstarenje i uzeli smo vanjsku kabinu s balkonom Bella, dodatnu opciju s ukljucenim picima te nas je sve zajedno krstarenje kostalo skupa s luckim pristrojbama i napojnicama 3117€. Drzave koje smo posjetili si nas stvarno fascinirale, svaka je posebna i prekrasna. Neke smo izlete uzeli preko cruisa a neke smo sami organizirali preko Viatora ili Get you guide ili dolaskom u luku.

Na Jamajci smo prvo bili na plazi s restoranom i bazenom, a poslije posjetili park prirode i slapove, u Cartageni smo posjetili Walled city, u Panami smo otisli vidjeti Panama City, Casco Viejo i Panamski kanal.

U Costa Rici smo posjetili predivnu Veragua rainforest i Tortuguero canals, gdje smo vidjeli slothove, majmune, gustere, iguane, razne ptice, žabe… Uglavnom svaki dan je bio ispunjen, predivan i nezaboravan. Tesko je sve opisati…

Evo malo slika za dojmove, a na sva pitanja rado cu odgovoriti. PITAJ

 
Similar Posts