SLOVAČKA, srpanj 2023

IVANA PAVLOVIĆ

SVIDJA VAM SE RAD PUTOKLINCI EKIPE? POČASTITE NAS S JEDNOM KAVOM ;-). HVALA!

✅Termálne kúpalisko Podhájska, Slovačka ✅
Jučer smo se vratili iz Slovačke gdje smo između ostalog obišli i Termalno kupalište Podhajska… Znači, oduševili smo se (i mali i veliki😊).
Kompleks je ogroman i nažalost ga nismo uspjeli obići cijeloga, ali doista ima za svakoga ponešto… Unutarnji i vanjski bazeni, termalni bazeni, dječji, tobogani… Ma čuda imaju… Unutar kompleksa osim bazena imaju i saune, masažne punktove, ljekovite kupke, niz restorana i kafića, cijelu jednu ulicu punu štandova sa raznoraznim stvarčicama(od kupaćih, ručnika i svega potrebnog za kupanje, do suvenira, mirisnih jastuka… Ma svašta…)
Cijene su za odrasle 14€, dok za klince od 3 do 12 god. 7€… To su cijene za cjelodnevni boravak…
Imaju oni i hotel, no mi smo bili više u prolazu pa smo tamo proveli svega par sati te nam nije trebao. (tako da ne znam cijene smještaja).
Većinu vremena smo proveli na rekreacijskom bazenu i toboganima.. Tek smo kasnije skužili dječje bazene(za one male male 👶👧🏼) i igralište.. Temperatura vode ovisi od bazena do bazena, ali u rekreacijskom je 28° što je baš osvježavajuće obzirom da u njemu ima puno raznih poligona na kojima se dobro ugriješ… 😊 U dječjem bazenu je 32°C…
Slabo znaju engleski, a mi slovački pa je Google translate imao pune ruke posla… 🤣
Ručali smo u restoranu Sedliacka Stodola koji je unutar kupališta.
Klopa je 🔝🔝, a cijene full pristupačne.. (nisam stigla slikati klopu 🙈)..
Ručak i piće za nas 5 nas je izašlo jedva 60€ 🤷‍♀️
Danas nas uglavnom sve bole mišići od tolike rekreacije, ali vrijedilo je.. 🤩🤩
Imate pitanja – KLIK.
 
Similar Posts