LJETOVANJE NA MALLORCI, ljeto 2023

SANDRA i DRAŽEN NEKIĆ

SVIDJA VAM SE RAD PUTOKLINCI EKIPE? POČASTITE NAS S JEDNOM KAVOM ;-). HVALA!

Letjeli smo iz Venecije , 26.6- 3.7. (8 dana), 2 odraslih i 2 djece (7,11 g). Let je kratak, 1.40 h. Putovali smo samo sa ruksacima, 380 € povratna karta ( Wizzair) i to nam se pokazalo kao odlična stvar. Nosili smo čak i previše,kako to obično i biva. 😉☺️.
Auto ostavili na parkingu vrlo blizu aerodroma Marco Polo.
Smješteni smo bili u El Arenalu, hotel 3* HSM Son Veri, polupansion. Direktno smo bukirali preko njihove službene stranice. Jako lijep i novoobnovljen hotel, čist i uredan,raznovrsnim menijem i ljubaznim djelatnicima. Ima jedan bazen i na rooftop- u još jedan ( mini,više kao hot tub). Hotel po nama definitivno zaslužuje zvjezdicu više.
8 dana- 1200 €. (2 sobe)
Detaljniju recenziju hotela potražite u grupi —>RECENZIJE, Potražnja i ponuda smještaja by Putoklinci.
Uživali smo maksimalno, kupali se, sunčali,obisli sve sa popisa. ☺️
Kombinirali smo prijevoz busom ( kraće relacije) i rent – a car ( Vanrell ,Can Pastilla).
Jako smo zadovoljni s njima ,imaju sve naše preporuke. Dobili smo gotovo novog Nissan Juke-a ,sa 1/2 tenka i isto toliko i vratili. ( 3 dana -250 € rentanje + gorivo ). Što se busa tiče,sve smo našli na Google Maps, točno vrijeme polaska i odlaska. Cijena karte 2 €/ osobi. Do aerodroma 5 €/ osobi. S parkingom nismo imali problema,ima ga dosta i gotovo nigdje se ne plaća.
         
Obišli smo Palma de Mallorcu, Alcudiu, Can Pastillu,Arenal. Plaže Playa de Palma, Playa de Muro i Cala Llombards. Najviše nam se svidjela de Palma I Lombards.
Jedan dan smo odvojili za Valdemossu, Deiu i Soller. Na vlakić koji vozi do Port d Sollera nismo išli ,ali biti će prilike slijedeći put.
Još smo posjetili i Palma Aquarium koji nas je oduševio!
🦜🐟🐋
Sama Palma je toliko divna i šarmantna, osvojila nas je.
Mallorca je toliko prekrasna da ćemo se zasigurno vratiti! 🥰🌊🏖️
Ukoliko tko ima pitanja,rado ću odgovoriti.
 
Similar Posts