Maja Tomšić

Za sve koji možda imaju želju za posjetiti Sharm el sheikh, Egipat.

Bili smo sad preko praznika, 8 dana. Let wizz airom iz Budimpešte.

Sharem je zaista puno drugačiji od  Hurgade, zeleniji, uređeniji, kulturniji, hoteli ljepši i ekskluzivniji ali i skuplji. Ljudi su mi također nekako pitomiji, ne navlače te nego lijepo ponude i ako kažeš no, odu dalje.

Mi smo konkretno bili u Albatros laguna vista hotelu i sve samo najbolje mogu reći o istome. Usluga, hrana, uređenje, bazeni, ma sve top.

E sad što se tiče izleta mi smo išli u pustinju na buggy safari, ronjenje u Ras Muhammed nacionalni park, te jednodnevni izlet u Jordan vidjeti Petru koja zaista oduzima dah. Te naravno svakodnevni obilasci grada i njegovih zanimljivosti.Cijene
Avio karte 125 eura po osobi + 100 eura kovčeg do 26 kg
Parking 40 eura za tjedan dana
Hotel 1 odrasla + 3 djece all inclusive 980 eura
Safari u pustinji 15 eura po osobi cca neka 4 sata smo bili sve skupa
Ras Muhammed cjelodnevni izlet sa brodom i ronjenje 15 eura po osobi s tim da sam nadoplatila 20 eura na licu mjesta za pravo ronjenje sa kisikom.
Petra 185 eura za odrasle i 165 po djetetu s tim da su mi svi rekli da je nemoguće da smo dobili tu cijenu jer da je inače min 200 za odrasle i 190 djeca tako da sam imala sreće.

Dnevna temperatura je bila 23, 24 dok je večernja bila 18 ali zbog vjetra su bili potrebni dugi rukavi. Temperatura mora cca 22 stupnja.
Eto to je ukratko sve. Za bilo kakva pitanja tu sam 😁 KLIK

 
Similar Posts