EGIPAT, SHARM EL SHEIKH, prosinac 2021

Duge dvije godine smo zbog covida cekali na ovaj go, u zadnji moment nam Omikrom skoro pomrsio racune, ali nismo se dali..Sharm je bila destinacija, a odluku smo donjeli jos lani. Easy jet ima budget letove i cinilo se kao dobar izbor za nac ljeto usred zime…i nismo fulali.Resort smo odabrali po ocjenama i zbilja je raj za djecu. Gosti su vecinom europski istocnjaci i prevladavaju rusi, cak je i animacijski team ruskog podrijetla.

Resort Royal Albatros Moderna je ogroman, 6 restorana, desetak barova, 7 bazena od cega 4 grijana…ima sadrzaja za sve i svih…4 bazena su grijana na 30ak stupnjeva a danju se temperatura penje na 26..jedini minus je sto se smraci vec oko 5..

Od izleta smo bili ronit u Crvenom moru i to je zbilja dozivljaj, obiluje nemom i prijateljima, a woow effect je bila ogromna raza koja je ronila s nama.

Osim toga bili smo u pustinji, jahali deve, vozili quadove i prisustvovali beduinskom showu..

 

Mislim da cemo svi zapamtiti te trenutke. Totalni plus je sta nas hotel ima mul koji ide na koraljni greben..a osim toga ima i šetnicu uz more koja povezuje 5 hotela. Bas godisnji u pravom smislu te rijeci i super pogled na advent i na bozicne pjesme iz kupacih kostima. Overall ocijena od mene 5/5

Imate pitanja – OVDJE!

 
Similar Posts