Kako kreativno sačuvati uspomene s putovanja s djecom zauvijek

 Putovanja s djecom su avanture sama po sebi, bez obzira radi li se o kraćim ili dužim     putovanjima i jedan od bitnih razloga zašto se odlučujemo za ove avanture su zajedničke   uspomene koje će djeca nositi s putovanja, cijeli život.

Što su djeca starija to su ove uspomene bitnije, a kako bi ostale žive i svježe, treba ih čuvati. Po mogućnosti u fizičkom obliku. Broj jedan u Europi, kada je čuvanje uspomena u pitanju je CEWE. Osim dobrih starih klasičnih  fotografija, nude razne druge mogućnosti čuvanja uspomena u fizičkom obliku, a posebno bismo izdvojili CEWE FOTOKNJIGU.

Ovaj format nudi mogućnost čuvanja uspomena u formatu knjige, s fotografijama tiskanim na stranicama. Možete brati među čak 9 formata, 6 vrsta papira, a mogućnosti kreiranja stranica su zbilja nevjerojatne. Narudžba se može izvršiti putem besplatne mobilne aplikacije, desktop foto programa ili cewe.hr stranice i u svakoj opciji možete fotoknjigu u potpunosti kreirati sami ili odabrati opciju asistenta u kojoj će vam program sam složiti fotoknjigu. Opciju koju kreira asistent možete dodatno preuređivati po želji.

Možete odabrati gotove tematske predloške, dodavati tekstove, karte lokacija fotografija, clip art-ove, čak i video uratke. Ukratko, ovisno o tome koji ste tip, možete kreirati jednostavne minimalističke primjerke ili iskoristiti pregršt kreativnih opcija i kreirati pravi kreativni putopis.

Ono što je sigurno, kada vam fotoknjiga stigne na adresu, iako ste ju sami kreirali iznenadit ćete sami sebe i oduševiti se. Listat ćete ju mnogo puta, a s godinama će joj emotivna vrijednost sve više rasti i postat će pravo naslijeđe vaše obitelji.

 

Dobra vijest je i da CEWE godišnje organizira puno različitih akcijskih pogodnosti kada možete sačuvati svoje divne uspomena po povoljnijim cijenama!

Uživajte na svojim putovanjima s djecom i uspomenama na njih!

 
Similar Posts