Vikend u Rijeci uz PUTOKLINCI FAMILY CARD

Odmah ujutro na kavu i doručak u Pivnica Cont Rijeka (moja preporuka poznati riječki Rigojanči i Riječka kremšnita za desert), nakon toga prošećite JGL Muzej farmacije, odličan postav…
E sada je već vrijeme za ručak, tu vas popust čeka u ŠtoRiJa, a ako vam se radi maleni izlet možete do Matulja u Kavana Marijana ili još malo dalje do Opatije i Restaurant Lumber !
Naravno da Rijeka nudi još puno toga, popust možete ostvariti i u KIDS Escape Room – Rijeka, pa kod Stills & Motion Factory fotografiranja, a bez popusta (za sada 😁🤪) posjetite još Palača Šećerane, Peek&Poke , Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka (jeste znali da se u njemu čuva prsluk za spašavanje s slavnog Titanica?!), Prirodoslovni muzej Rijeka (odličan!), Astronomski centar,… Potražite još naš labirint te  tunel, koji malo radi, malo ne pa se nemojte iznenaditi ako vas ostavi ispred zatvorenih vrata!
A za kraj, da se djeca malo zabave, a roditelji odmore u Dječja kuća na šalicu ćakule i kafe u Baltazar bar!
I eto, jedan zanimljiv te ispunjen vikend je gotov! A uz našu karticu i ušteda je poprilična!
A smještaj? Za sada na žalost još nemamo suradnje ali Rijeka je krcata smještajnih jedinica, za svaki džep se pronađe nešto;-)!
 
Similar Posts