IVANA KATIĆ VUKASOVIĆ

Hotel Rimske terme, muž i ja, ali pišem post jer sam obratila pažnju ovaj put kao roditelj. I dalje stojim pri mišljenju da terme nisu za djecu nego za odrasle, posebno za parove.

Pored hotela Rimske terme, postoji Sofijin dvor i Zdraviliški dvor. Svi su povezani liftom i hodnikom, ne mora se van. Za auta postoji garaža, po novom se naplaćuje. Ima i van parking besplatan.

Sobe: uredne, prostrane. Mana što u tušu nema ručni tuš nego samo gornji fiksni. Pogled u brdo. Dobije se ogrtač u sobi, a ručnici za bazene i saune se mogu tražiti na recepciji bazena.

Bazeni: jedan glavni unutarnji i povezan s vanjskim, vani dva manja masažna,unutra jedan srednji masažni, unutra na katu tri manja masažna, na katu ispod unutarnji srednji. Temperatura vode 32-33°C. Ja bih uvijek toplije, ali nije bilo hladno da sam se smrzavala.
Od sadržaja samo dvije spilje i dva slapa. Za djecu ništa. Ležaljke na prozorima i otvorima kraj bazena, okolo isto, na katu. Svlačionice uredne, nekoliko sušila za kosu, ormarići, veći, manji…

Saune: turska, finska, infracrvena, soba za odmor, bazen s hladnom vodom, bazen s toplom vodom, kutak s vodom i čajem. U saune se ide gol, stoji znak da se ne ulazi u kupaćem. Na recepciji se dobije ručnik.

Wellness: jako uredno, osoblje ljubazno.

Restoran: uredan, protočan, nije gužva, ali općenito u našem terminu kad smo bili nije bila gužva u cijelom toplicama. Izbor hrane za doručak i večeru dosta velik. Prilično kvalitetna i fina hrana.

Dodatno: bar, jako lijep, kod recepcije, navečer je bila živa glazba. Postoji soba za peglanje i sobe za konferencije od dodatnih sadržaja. Igraonica za djecu srednje veličine. Vani postoji mali tobogan za djecu.

Za pitanja ako imate slobodno se javite. Preporuka da si uzmete neki paket u kojem imate više sadržaja jer se inače sve dodatno naplaćuje: sauna, masaže…

Kava za vrijednu admin ekipicu KLIK

 
Similar Posts