KATARINA POLJAK

Pozdrav svima danas smo posjetili terme Zalakaros u Mađarskoj. Od Varaždina udaljene sat vremena vožnje. S obzirom da je vrijeme unutarnjih bazena na temelju ove grupe dobili smo inspiraciju da posjetimo ove terme jer su blizu a opet drugacije od onih u HR. Dojmovi: postoje dva dijela bazena djecji i odrasli. Kod djecjih ima jedan veci bazen,jedan sa zelenim toboganom,jedan sa dva manja tobogana, jedan za djecu do 3 godine i jedan za bebe. Dojmovi nase curke od 8 godina su: zeleni tobogan je zakon cak je i tata uzivao u spustanju. Slana soba je u cijeni i odmah je pored djecjeg bazena. Sauna odrasla i djecja plus djecja slana soba. Isto tako u cijeni ulaznica. Nasa curka vise uzivala u sauni. Uz djecji dio ima i restoran rucak za 4 odrasle osobe i dijete platili smo oko 52 eura.
Bazeni za odrasle, cist oke u svim bazenima dosta toplija voda nego kod nas, ono kaj nas je dojmilo je brza rijeka (u jednom trenutku u bazenu krenu brzaci koji vas nose u krug bazena) iz toga dijela se moze van na isti takav bazen i na hidromasazni bazen sa vodom temp izmedu 32 do 36 stupnja.

Ulaznice za 4 odrasle osobe plus dijete 8 godina 65 eura. Nedjeljom im restoran radi do 17h kao i suvenirnica pa eto jedino nam zao sto nismo odmah kupili magnet jer smo to mislili u povratku.

Cijelokupni dojam svakako se vracamo, bolje su nego nase npr.sv martin, cijenovno skroz prihvatljive.

Naravno uz bazene ima i djecja igraonica i jos svasta nesto za manje kikace. Djecji dio je u potpunosti prilagoden klincima.

Eto mi smo se ovu nedjelju jako lijepo proveli i uzivali, uz to cak je i curka naucila plivati.

Nasi dojmovi su odlicni i mi se svakako mislimo vratiti 🙂

Za pitanja KLIK

Kavica za vrijedne admine KLIK 😉

 
Similar Posts