LEGOLAND BY SLAVICA

Slavica Štefanec

SVIDJA VAM SE RAD PUTOKLINCI EKIPE? POČASTITE NAS S JEDNOM KAVOM ;-). HVALA!

Na putu za Disneyland (kad sam već nagovorila obitelj da idemo autom), stali smo u Legoland. Karte sam kupila online na njihovoj stranici, 45eura po osobi, s tim da sam za najmlađeg člana iskoristila kupon iz LEGO kataloga, pa je to ispalo 67 eura za 1 odraslog i 1 dijete (4 nas je, jedno ispod 11 godina).
Instalirala sam si aplikaciju i dodala ulaznice u app, tako da me nitko nije pitao za isprintane ulaznice ili kupone. Parking sam isto platila odmah, a kupila sam i paket ručak (69 eura za nas 4, odlično). Dobije se 4 glavna jela, 4 pića od pola litre, 4 kugle sladoleda, 2 šećerne vate i 2 kave. Nakon ulaska odete na info pult, pokažete u app da imate to plaćeno i daju vam malu knjižicu s kuponima za svako od jela zajedno s popisom gdje što možete iskoristiti. Tako da je to nama baš ispalo OK. I hrana je bila odlična. Čak smo dobili 2 soka gratis jer smo uzeli 2 dječja menija, s kojima su bili manji sokovi (0,3).
Što se tiče Legolanda, radno vrijeme je većinom 10-19h. Nama je bilo dovoljno jer se nismo gurali previše za vožnje – one koje su se najviše čekale smo jednostavno preskočili. Cijelim putem ima što za gledati, figurice (od najmanjih do višemetarskih), cijeli park minijaura, raznih manje uzbudljivih vožnji. Povezli smo se na vidikovac, to nam je bilo baš cool, provozali se vlakićem, da vidimo što smo još preskočili, obišli aquaworld, uglavnom, stigli smo sve i baš smo uživali. Išli smo radnim danom, iskreno – strah me i zamisliti kako je tek vikendom 🙂 Ali stigne se sve. I app puno pomogne jer pokaže prilično točno vrijeme čekanja za vožnje.
Legoland je naravno podijeljen na svjetove, Ninjago, Friends, auti, građevina,, vodeni svijet, gusari itd, pa je baš zanimljivo pregledati sve (vožnje su isto u skladu s tim). Dosta vožnji uključuju vodu, pa za osjetljive – prirediti jednokratne kabanice ili rezervnu odjeću. Nama nije smetalo jer je bilo vruće pa nam je to bilo pravo osvježenje. Ima i dosta klupica u hladu za sjesti i osvježiti se. Što se tiče osoblja, jako je ljubazno, većina na bitnim mjestima priča barem osnove engleskog, tako da je sve prošlo u baš ugodnoj atmosferi.
Da, 2-3 puta dnevno imaju i predstavu, nama je bila predobra. Par slika je priloženo 🙂
Imate još pitanja – KLIK.
 
Similar Posts