Aleksandra Piljek

2 nocenja u Family apartmanu, bilo nas je 3 odraslih i 3 djece.
Smjestaj je na bazi polupansiona i obroci zbilja imaju odlican izbor hrane. Dorucak 7-10, vecera 19-21. Jedini minus je sto za veceru nema nikakve tekucine, a mi kako smo startali vecerom nismo prvu vecer djeci uzeli bocice s vodom. Jana 0,75 L kosta 5,5 eura. Plus sto gosti sami rezu kruh (i kuhanu sunku u nasem slucaju za Uskrs) pa je to malo nehigijenski jer neki diraju rukama.
Za rucak smo otisli u pizzeriju u resortu i malo se pocastili, to je bio jedan od najboljih ruckova ikada. Pizza je, rekla bih, tek manji i “losiji” dio menija, a i ona je bila dobra.
Unutarnji bazen je grijan kako pise, ali jako mali. Ima desetak lezaljki uz njega. Nama je ispalo super jer se skoro nitko nije kupao kad i mi. Ne dobiju se posebni rucnici za bazen, a mogu se iznajmiti za 3 eura po rucniku po danu.


Vani smo uz plazu vidjeli lijepi bazen, ali bilo je ipak prehladno za kupanje 😁
Djecja animacija/igraonica – to je u biti jedna prostorija pored restorana koja u sebi nema bogzna sto, a animacije su na odredjene sate. Kids animacija u 10 i 16 recimo, disco 20:30 koji je neki mix tjelovjezbe i disca 😁 nije nam trebalo vise od toga, ali znaci nema tipicne igraonice.
Bilo je jos prehladno za kupanje, ali plaza je relativno malena pjescana i cini mi se na suncu dok je ostatak obale u hladu, ima nesto lezaljki.
Family apartmani su prostrani, jedna soba s duplim krevetom, jedna s dva spojena kreveta, u obje stane i kinderbet uz krevet. Dnevni boravak ima kauc na razvlacenje s tanjim madracem gore, vise je za dvoje djece nego dvije odrasle osobe, al malcu i meni je bilo ok. Grijanje nafrljeno na 24 i postoji termostat po sobama, ali nama je svako malo prekidala struja i resetirala taj termostat pa smo se malo skuhali.
Narukvice za sobe nikad nisu uspjele otvoriti sobe, a i s karticama je bilo tesko.
U apartmanu su i perilica sudja i vesa, ali treba ponijeti svoje tablete i prasak, takodjer ponijeti i spuzvicu za sudje. Nema ducana u resortu, a Biograd je blizu za nabavku.
Parking je sljuncani uz apartmane, sasvim ok.

Mi smo isprobali sve po malo i dojam nam je super usprkos tih par minusa.

Klik

 
Similar Posts