KANARSKI OTOCI – TENERIFE, veljača 2023

Maja Glumac

Tenerife- ja plus dvoje djece 8 i 11god. Proveli ove praznike u veljaci tamo.

Karte uzela preko Ryanaira, presjelo na putu tamo u Hahnu, natrag u Rimu, ne moze se ocekivati da ce ovakav put kostati 50e ko za druge destinacije ali opet smo prosli povoljno s obzirom da su 4 leta za tri osobe u pitanju.

Bilo smo smjesteni na jugu u mjestu Las Americas, prava turisticka meka-hoteli, resorti, barovi, restorani, shopping centri, nema ceg nema usudila bih se rec da je kao mini Miami beach ko je bio zna o cem pricam😅.

Hotel je bio jako lijep, s 4*, moderan, hrana dobra, mada nisam neki ljubitelj spanjolske klope, bazen super veliki, preko puta plaze i doslovno u blizini svih sadrzaja.

Sadrzaja na otoku ima doslovno bezbroj i za djecu i za odrasle ali ako se ostaje do tjedan dana ne moze se naravno sve realizirati.

Mi smo isli u Jungle park, aqua park costa Adeje i na izlet na Mount Teide. Ostatak smo se kupali, suncali, isli u restorane, setali, odmarali, fotkali i jednostavno uzivali svaku minutu.

Djeca su na povratku doslovno plakala jer se vracamo za Zg, a i ja s njima, tako da to najbolje govori o tome kako nam je bilo, mada mi je zao sto nismo ostali duze jer ima jos toliko toga za vidjeti, ali svakako jednom prilikom cemo natrag, samo mozda na neki drugi otok.

Imate pitanja? OVDJE

 
Similar Posts