Ana Strugar

S obzirom da mi je ova grupa puno pomogla oko organizacije putovanja evo kratak pregled sa našeg putovanja na Maltu – 6 dana od 01.03-06.03.2024.
2 obitelji 4 djece od 2,3 4 i 6 godina.

Prekrasnih 5 dana.
Letjetjeli smo s Rayanair-om direktan let.
Naletjeli smo na odličan smještaj. Iznajmili smo cijelu kuću u Sliemi. Odmah do luke za trajekt a ispred su nam bile i 4 autobusne stanice što je savršeno sa sva kretanja po otoku.

Čim izađeš iz kuće za 50ak metara su sve linije, što je super bitno kad si sa malom djecom.

1.dan Posjetili smo prvi dan Valletu (stari grad)… sjeli na trajekt (4eura karte za odrasle) I vožnja traje 5 min… uživali cijeli dan.

2.dan smo posjetili park Meditraneo. Sjeli na autobus ispred kuće koji nas je za 15ak min dovezao do parka. Tamo smo isto cijeli dan proveli uživajući. Super preporuka za klince.

3.dan smo išli na izlet katamanamom do Comino otoka i Gozo otoka… to smo jedino malo fulali. Naime iako je bio prekrasan dan kad je katamaran izašao iz luke bili su valovi. Vožnja traje oko sat vremena i cijeli kamatamarn je povraćao…vožnja iz noćne more. U plavu Lagunu smo došli svi izmučeni i izrigani od glave do pete. Sva sreća pa sam u ruksaku imala rezevnu garderobu. Ostatak izleta je bio super.

4.dan smo posjetili Aguarium i izložbu oldtimera- isto super bilo.

5.dan bili u playmobilu i gradu Marsasloh
Svi dani su nam bili sunčani ali često nešto puše tako da uvijek treba imati za djecu pamučne kape i slojevito se obući.
Sve u svemu prekrasno iskustvo za sve i toplo preporučamo.

KLIK za objavu u grupi.

 
Similar Posts