Linda Gajić

🚌🚌🚌🚌Dan svima, evo nije putovanje ali je posjet garaži Autotroleja. Imam sina koji je doslovno lud🤣🤣🤣🤣za autobusima, onima našim Riječkim. Na internetu sam našla kontakt gosp. Kristine i posala sam joj mail ako je moguće doći do garaže i napraviti “đir”. Odmah dobijam odgovor i eto nas jučer u garaži Autotrleja.

Na ulazu dočekala nas je gosp. Kristina i upoznala dečke (sa nama je bio i prijetalj moga sina, isto tako zaluđen autobusima) sa vozačem Ninom. Dakle, imam riječi samo hvale za naš obilazak garaži. Dečki su oduševljeni. Nino je odgovarao na sva pitanja koji su klinci imali (pripremili su se dan prije🤣), a pitanja su bila od garžnih brojeva starih autobusa, do koji su bolji autobusi (plin, dizel ili električni), kamo idu oni autobusi koji se pokvare ili se moraju rashodovati..znači baš baš sve što ih je zanimalo! Nino nas je provozao i unutar same garaže gdje se popravljaju i peru autobusi, pokazao kako se na displeju pišu linije, kamo stoje akumulatri… A za kraj, svatko je dobio knjižicu koja je tiskana za 120 godina Autotroleja i “komad” starog autobusa (prekidač koji otvara vrata)😊.

Eto, ako imate djecu koja vole autobuse, slobodno se javite Autotroleju i bit će sretni da mogu nekome pokazati autobuse…mi smo oduševljeni i čekamo sa nestrpljenjem idući posljet autobusima.

Klik za više info, fotki i pitanja,

 
Similar Posts