Hotel Terme Ozren ,(BIH, Kakmuž) , veljača 2022

Andreja Romanik

1 noć- 2 odrasle osobe + 3 djece ( 12, 9 i 2 g)
Inače smo godinama vjerni Čatežu, Olimiji i Tuhelju ali s obzirom da smo imali obaveza u istočnom djelu HR, odlučili smo dati priliku susjedima i Termama Ozren.
Cestovna povezanost dobra. Ušli smo na Sl.Brod i od tamo preko sela i gradova došli do hotela. Dosta kamera na cesti. Za povratak smo išli preko Gradiške- povezanost odlična. 20ak min do autoceste od hotela i zatim skoro sve do granice autocesta.
Komunikacija sa hotelom – odlična. Javili su se na moj upit u roku od 2 sata i sve sljedeće upite vrlo brzo odgovarali. S obzirom na nedostatak željene sobe dali su lijepu ponudu za 2 sobe, da bi na dan dolaska rano ujutro, javili preko Vibera da im se oslobodila četverosobna i upitali želimo li je.
Soba lijepo uređena i velika. Čistoća sobe uredu, kupaonica je mogla malo bolje biti (kamemac se dosta vidio). Plus za podno grijanje u kupaonici.
U sobi nas je dočekala boca vina kao dobrodošlica.
Bazeni- veličina srednja, vidi se da je starije i ima dijelova gdje je oštećena zaštita za odvod oko bazena. Toplo je stalno bilo. 4 tobogana za veću djecu ( tobogani rade od 12-18h) i manji za manju djecu. Gužva je bila do 16h kada se krenulo prazniti. Ujutro bez gužve ali i tobogana. Grijani vanjski geotermalni bazen.2 jacuzzia od kojeg samo 1 radi kako treba. Recenzije su bile da je nekada bila glasna narodnjačka glazba na bazenu, za vrijeme našeg boravka je bila većinom strana glazba i nije bilo glasno uopće. Pušenje zabranjeno.
Saune- 3 saune. Tako… ništa posebno. Druge usluge wellnessa nismo koristili.
Restoran- povezan sa bazenom. Imaju 2 djela- lijepo uređeni dio gdje smiješ samo obućen i dio gdje možes sa bazena. Cijene savim pristojne i izbor hrane uredu. Brinulo me je dozvoljeno pušenje u restoranu ali za večeru nismo ništa osjetili, dok se za doručak više osjetilo ali smo preživjeli.
U cijenu smještaja je uključen samo doručak, nemaju polupansion u ponudi. Doručak ništa posebno. 2 vrste kruha i peciva, pohani kruh, jaja na više načina, salame, sir, nešto sitno marmelade, lisnato tijesto, par voćki i slatko (puding, pita jabuka i pita sir).
Igraonica- siromašna sadržajima što se vidi na slikama. Plus je podno grijanje.
Glazba bila mirna i nije bilo nikoga.
Check in je 14h, check out u 11h. Korištenje bazena samo do check out-a nakon toga je moguće kupiti dnevne ulaznice. Mogućnost najma ogrtača i ručnika.
U cijelom hotelu je dozvoljeno pušenje i u vrijeme našeg boravka je malo padao snjeg. Ništa puno da bi se djeca mogla zadržati u igri.
Naš zaključak je ok za bijeg na vikend, pogotovo s obzirom na cijenu. Neko duže zadržavanje tamo, osobno mislim da bi nam bilo dosadno s obzirom na nedostatak sadržaja. Možda u vrijeme proljeća ima nešto i za vidjeti u okolici….
Imate dodatnih pitnja za autoricu teksta? KLIK
Zanima vas više recenzija toplica? KLIK
 
Similar Posts