Kutjevo je grad smješten u istočnom dijelu Hrvatske i poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj, povijesnoj i enološkoj baštini. Evo nekoliko razloga zašto biste mogli posjetiti Kutjevo:

  1. Vinska tradicija: Kutjevo je jedno od najpoznatijih vinskih područja u Hrvatskoj. Poznato je po vinogradima i vinarijama koje proizvode vrhunska vina. Vinarija Kutjevo, jedna od najpoznatijih, nudi posjetiteljima mogućnost kušanja vrhunskih vina i uživanja u predivnim vinogradima.
  2. Povijesne znamenitosti: Grad ima bogatu povijest, a neki od značajnih objekata uključuju dvorac Kutjevo, koji datira iz 18. stoljeća. Posjetitelji mogu istraživati dvorac i okolne povijesne znamenitosti kako bi dobili uvid u prošlost regije.
  3. Kulturni događaji: Kutjevo često organizira kulturne manifestacije, koncerte i događanja koja privlače lokalno stanovništvo i turiste. Ako posjetite grad tijekom nekog od tih događanja, možete doživjeti lokalnu kulturu i tradiciju na poseban način.
  4. Prirodna ljepota: Okolna priroda i krajolik također su atraktivni za posjetitelje. Ako volite prirodne ljepote, možete istraživati okolne vinograde, šume i rijeke.
  5. Gastronomska ponuda: Osim vina, Kutjevo nudi i bogatu gastronomsku ponudu. Možete probati lokalne specijalitete i tradicionalna jela koja odražavaju kulinarsku baštinu regije.

Uz sve ove razloge, posjet Kutjevu može biti izvrstan način da doživite autentičnu atmosferu istočne Hrvatske i uživate u raznovrsnom kulturnom i enološkom iskustvu.

Kako bi vam ovaj kraj ostao u nezaboravnom sjećanju predlažemo da za svoj smještaj odaberete jednu od ljepših kuća koje smo vidjeli u zadnje vrijeme, a ponajviše zbog predivnog okruženja u kojem se smjestila!

Predstavljamo vam HOLIDAY HOME VINOVILLA!

Odmor u Slavoniji nikada nije bio traženiji! Nikada nije bio posebniji! I nikada nije bio pristupačniji!

Na zelenoj površini veličine 1000 četvornih metara iznikao je dom s predivnim pogledom i prostranom okućnicom.

Holiday home Vinovilla *** smještena je samo 850 metara od središta grada Kutjeva, u tišini, među vinogradima koji su dali najbolja svjetska vina.

Okružuju je planine Papuk i Krndija.

Jako im je stalo do okoliša jer i ovu ljepotu su čuvali mnogi prije njih…

Vinovilla je u potpunosti energetski neovisna. Pretvaraju sunčevu u električnu energiju, griju se na drva i poniru do kvalitetne vode na velikim dubinama, tamo gdje je nekad bilo Panonsko more.

U blizini posjetite vrhunske vinarije, Park prirode Papuk i izletište Jankovac, državne ergele lipicanaca, dok je u blagdansko vrijeme nezaobilazna Ninina čarobna Shhhuma. Na ovom posebnom mjestu blagdanska čarolija ostavlja bez daha i velike i male.


Kapacitet kuće je 3+2.

INTERIJER KUĆE čine dnevni boravak i blagovaonica (kutna garnitura na rasklapanje, fotelja na razvlačenje), spavaća soba (jedan bračni krevet, jedan krevet za jednu osobu), vrlo dobro opremljena kuhinja te kupaona i wc.

 

EKSTERIJER KUĆE krasi velika terasa, dječje igralište, parkirno mjesto i roštilj!


Od osnovne opreme izdvajaju: bežični internet, hladnjak i zamrzivač, posuđe za kuhanje, plinska ploča za kuhanje, toster.

  

Dobro došli u Kutjevo, dom vrhunskog vina, veličanstvene prirode i potpunog mira!

 

Obratite im se s povjerenjem i stvorite nove predivne uspomene…

e-mail: vinovillakutjevo@gmail.com

mob: 0981768282

Facebook stranica

 

 

 
Similar Posts