Park prirode Papuk je zaštićeno područje smješteno na istoku Hrvatske, blizu grada Požege. Jedan je od devet prirodnih parkova u Hrvatskoj i prostire se na oko 336 četvornih kilometara. Park je poznat po svojoj raznovrsnoj flori i fauni, kao i svom geološkom i kulturnom naslijeđu.

Odličan je izbor za vikend izlete za sve ljubitelje prirode, ali ne samo.

PREDSTAVLJAMO VAM ZIMSKI KAMP NA PAPUKU

u organizaciji

Turističke agencije Venite 

VELJAČA (19.-21.02.2024.) – za uzrast 9 do 13 godina

Što kamp za djecu na Papuku nudi? 

U srcu Parka Prirode Papuk, na 475 m nadmorske visine, smjestio se biser slavonskog gorja – Jankovac. Ondje će djeca imati priliku uživati u bogatom, zanimljivom i edukativnom programu. Boravak u prirodi je savršen prostor koji će djeci osigurati nezaboravne zimske praznike. 

BORAVAK U PRIRODI I EDUKATIVNE RADIONICE

Boravak u prirodi je jedno od najljepših načina odmora, putovanja i istraživanja. U takvom prostoru djeca i mladi razvijaju svoje motoričke sposobnosti, postaju kreativniji, potiču suradničke vještine, imaju osjećaj mira, razvijaju empatiju, a njihov se kognitivni razvoj poboljšava. Uživanje u Parku prirode Papuk moguće je tijekom cijele godine, dok zima ima svoj posebnu čar. 

PLANINARENJE PP PAPUK

Park Prirode Papuk bogat je brojnim planinarskim stazama koje svojim posjetiteljima otkrivaju svu biološku i geološku raznolikost ovoga područja, ali i brojne zanimljive povijesne priče.  Planinarenje za djecu predstavlja izvrstan oblik aktivnosti, ondje djeca otkrivaju prirodu oko sebe ali i svoje sposobnosti. Planiranje je idealno za sklapanje novih prijateljstava jer zajedno ostvarujemo postavljeni cilj – doći do vrha! 

PLANINARSKI DOM JANKOVAC

Planinarski dom Jankovac smješten je u samom Parku prirode Papuk na 475 metara nadmorske visine. Ugostiteljski objekt okružen je šumom, netaknutom prirodom, čistim zrakom i prostranom livadom. Oko planinarskog doma Jankovac nalazi se poučna kružna staza nazvana “Grofova staza“, u počast grofu Jankoviću. To je idealno mjesto, kako za odmor i uživanje tako i za rekreaciju, u svako doba godine.

PROGRAM UKLJUČUJE:

Namjenjen djeci od 9 do 13 godina 

  • Dva noćenja u Planinarskom domu Jankovac 
  • Šest obroka 
  • Ulaznica u Park šumu Jankovac
  • Planinarenje PP Papuk uz stručno vodstvo 
  • Edukativna radionica uz stručno vodstvo biologa 
  • Edukativna radionica uz stručno vodstvo HGSS-a
  • Zabavne aktivnosti u prirodi (društvene igre, logorska vatra i sl.) 
  • Stručno vodstvo tijekom cijeloga programa 
  • Osiguranje agencije
  • Fotografije 
CIJENA: 165,00 EUR 

*Prijevoz od/od kampa nije uključen u cijenu 

Preostale informacije se preuzimaju nakon izvršene prijave.

KONTAKTI:

Instagram: VENITE na Instagramu

Facebook: VENITE na Facebook-u

Mobitel: 098/9335019 Ana Đ. – 098/1350628 Ana P.

Mail: venite.hr@gmail.com  

 

U SURADNJI S TURISTIČKOM AGENCIJOM VENITE
OSIGURALI SMO VAM POPUST OD 15% ZA PRVE TRI PRIJAVE
uz PROMO KOD:  PUTOKLINCI15VENITE

Promo kod morate ukucati prilikom popunjavanja PRIJAVE i organizator će Vas povratno kontakrirati da li ste bili dovoljno brzi… 😉

Osigurajte svojoj djeci nezaboravne trenutke i trajne uspomene!

Popratite i ostale njihove organizirane kampove (ne samo za djecu već i za odrasle! 🙂 ), škole u prirodi, tema buildinge i vinske ture… za svakog ponešto!

 

 

 

 
Similar Posts