PETRA ŠVELEC

Osvrt na kupanje u Terme Paradiso, Dobova
To vam je jedan mali biser za kupanac blizu Zagreba ­čśŐ
Terme su relativno male, ali za nasu trogodisnjakinju i nas dvoje bas super. Mislila sam da ce biti velika guzva s obzirom na praznike, ali nije bila, jos kad su se oko podneva s bazena maknuli svi koji su u sklopu hotela isli na rucakÔÇŽmilina!
Odlicno mi je sto imaju opciju popodnevnog kupanja iza 15 sati po nizoj cijeni, cini mi se da smo mi 3 sata kupanja platili 8 eura po osobi, a curica nista( muz je placao pa se nisam zamarala detaljima ­čĄş).


Za uzivanje imate: jedan nepravilni topli bazen u prizemlju koji je povezan s vanjskim. Tko zeli prijeci 10 metara vanjske temperature pjeske( sto danas s obzirom na juzinu uopce nije bio problem) moze plivati i u vanjskom bazenu bas za rekretaivno plivanje (ono sa stazama). Na galeriji je dosta veliki djecji plitki bazen s dva tobogana i jedan jakuzzi. Ima i tunel tobogan. Lezaljki ima dosta. Saune i spa se posebno placaju.
Dakle, nije nesto veliko, ali za kraci kupanac super.
Inace, vani imaju taj nepravilni bazen i bazen za plivanje, sporu rijeku s velikim slaufima, mali bazen za djecu s dva tobogana i 3 veeeelika adrenalinska tobogana. Lezaljke i trava za suncanje, restoran. Rekla bih da je unutarnji kompleks vise zanimljiv za manju djecu,a vanjski i za vecu.

Imate pitanja? KLIK

Kavica za vrijednu admin ekipu KAVA

 
Similar Posts