Nadomak Slavonskog Broda nalazi se malo mjesto Garčin koje iako manje poznato putnicima, nudi nekoliko zanimljivih atrakcija i aktivnosti.

Evo nekoliko mjesta koja biste mogli posjetiti u okolici Garčina:

 1. Slavonski Brod: grad koji nudi razne turističke atrakcije, uključujući tvrđavu Brod, Muzej Tambure, parkove i šetnice duž rijeke Save.
 2. Đakovo: nadaleko poznat po Đakovačkoj katedrali Sv.Petra iz 19.st., Ergeli lipicanaca osnovane još davne 1506. godine i jedna je od najstarijih na svijetu, Muzeju Đakovštine smještenom u baroknoj palači grofa Eltza, Đakovačkom vezu poznatom kao dio nematerijalne kulturne baštine UNESCO-a.
 3. Baranjska vinska cesta: (možda bez djece… 😉 ) ako volite vina, možete istražiti Baranju, regiju poznatu po vinogradima i vinskim podrumima. Baranjska vinska cesta nudi mogućnost degustacije vrhunskih vina i upoznavanja s lokalnom kulturom.
 4. Ranč Ramarin: mjesto koje pruža odmor za dušu, ali i razne aktivnosti kako za velike tako i za male… pravi raj za cijelu obitelj!

 

Još 2013. godine, ljubav prema konjima pretvorila se u veliku obiteljsku priču koju danas zovemo ranč Ramarin. Svaki je član obitelji pronašao svoj omiljeni kutak ranča i o njemu vodi brigu. Zahvaljujući velikoj povezanosti, poštivanju i uvažavanju, ovdje svaki kotačić radi kao jedan. Na ranču imate priliku kušati posebna slavonska jela, nove nesvakidašnje specijalitete te kušati jela moderne kuhinje. Od tradicionalnog do modernog – a sve je pripremljeno uz namirnice domaćih proizvođača i OPG-ovaca. U moderno-tradicionalno uređenim bungalovima možete se buditi uz cvrkut ptica, pogled na jezero i provesti romantične večeri uz zalazak sunca i zvjezdano nebo.

Na ranču možete jahati konje, letjeti avionom, pecati, kušati vrhunska Ramarin vina i rakije. Što god odlučili raditi, oko vas će uvijek biti zelenilo, priroda i životinje.
Ramarin uz prirodu nudi i druge aktivnosti, a neke od njih su:
 • DJEČJE AKTIVNOSTI – organizacija rođendana , dječje igraonice i ljetni noćni kampovi
 • BICIKLIZAM – dnevni najam bicikala za pojedince ili obitelji.
 • NAJAM SJENICE – sjenica sa pecarom, roštiljem i frižiderom za piće.
 • KAMP PARKING – kampiranje uključuje punjene tanka s vodom, struju, tuš.
 • NAJAM SVEČANE DVORANE – proslave vjenčanja, godišnjica braka, krštenja i drugih slavlja.

Nema sumnje, ranč Ramarin pravo je mjesto za odmor parova ili cijele obitelji. Djeca će uživati na igralištu, okušati se u novim doživljajima poput jahanja konja i pecanja, a stariji će se opuštati uz kavu ili čašu dobrog vina.

Eto, baš su na sve mislili zar ne?!

Za sve dodatne informacije i upite slobodno im se obratite!
Email:
 • info@ranc-ramarin.hr
Telefon
 • +385 91 549 22 37
Radno vrijeme
 • 12:00 – 22:00 (ponedjeljkom zatvoreno)
Web:

 

Posjetite Ramarin, prepustite se uživanju s obitelji i doživite pravu autohtonu Slavoniju!

 

 
Similar Posts