Ovaj smo vikend boravili u Kampu Aminess Maravea u Novigradu, u luksuznim šatorima (Mareda) by Slavica Štefanec.

Ulovila sam preko jednog portala super ponudu, i bila je super. Šator je predviđen za 6 osoba i stvarno ima dovoljno mjesta za 6 osoba. Što se tiče šatora, sve je stvarno bilo kao što je na slikama, uredno, čisto, posuđe, jastuci, jorgani čitavi. Mi smo ponijeli svoju posteljinu i ručnike jer bi nas najam došao jednako kao smještaj. Kuhinja ima plinsku ploču, mikrovalnu pećnicu, i perilicu suđa koja stvarno radi, pa ako idete – ponesite tablete za perilicu 🙂 Imali smo i sušilo za veš (ne znam zašto to na moru nije standardna oprema), metlu, mop i kantu.. Jedino što je mene malo iznenadilo je da nije bilo ni jedne role wc papira (ponesem ja uvijek svoje, ali svejedno sam očekivala barem jednu). Spužvu za suđe i prašak i sl isto morate ponijeti svoje. Šator ima klimu, što je dobro došlo jer nam je temperatura padala do 17 stupnjeva (kišni vikend), ali ne može previše zagrijati, samo dio gdje se sjedi (ipak je to šator).


Na ulazu u kamp je prijava, a nakon toga svaki dio kampa ima svog concierge – kod nas su bili dvoje mladih ljudi koji su stvarno bili ljubazni, par puta pitali kako nam je, jel sve OK i sl. Kamp ima luksuzne šatore, prostor za kampere, prostor za vlastite šatore, mobilne kućice, VIP mobilne kućice i vjerujem još dijelova koje nismo uspjeli obići. Kamp naselje je podijeljeno u nekoliko zona, dio je čak ograđen, s dodatnim rampama, ali i ovo za nas obične smrtnike je sasvim OK.
Dio s “našim” šatorima se nalazi u hladu, a iako je kamp ogroman, sve je zapravo blizu. Uz obalu mora se nalazi infinity pool sa slanom vodom, u kampu ograđeni dio s 2 bazena za odrasle i jedan dječji s prskalicama. Uz bazene imaju animaciju za djecu, a do naših šatora je Teen club – otvoren dva puta dnevno (društvene igre, TV, računalo, stolni tenis i sl), s dva animatora. Uz teen klub je i trgovina (cijene neću komentirati).

Na plaži su ležaljke sa suncobranima – koliko smo vidjeli, plaćaju se. Uz bazene su free jer se na bazene ulazi s narukvicom. Na plažu može doći tko god želi, pjehe uz rampu ili okolo stazama. Mi smo seljački bez problema postavili svoje ručnike u hlad jer nije bilo gužve.
Uglavnom, nama je bilo super, kupali smo se 2 od 4 dana (kišni vikend), i sad lovim ponudu za ljetne mjesece 😀
Da, taj dio s luksuznim šatorima preko mobitela nisam uspjela naći na njihovoj stranici, ne znam zašto. Ali postoji 😀

KLIK za više info.

 
Similar Posts