Zašto odabrati baš SURFFLOW obiteljsko ljetovanje? 

Ljeto je vrijeme kada mnoge obitelji planiraju svoj godišnji odmor. No, često se postavlja pitanje kako iskoristiti vrijeme na najbolji način za sve članove obitelji. Kako bi se odmor pretvorio u nezaboravno iskustvo za sve, organizirani obiteljski odmor može biti idealno rješenje. 

Kreativno ispunjen dan 

Djeca su puna energije i volje za igrom te žele iskoristiti svaku priliku za fizičku aktivnost i zabavu ali roditeljima je često izazovno ispuniti dan na kreativan način. Organizirani obiteljski odmor rješava taj problem jer nudi mnogo različitih aktivnosti za svaku dob. Osim što će djeca biti fizički aktivna, imati će priliku upoznati nove prijatelje te stvoriti s njima nove uspomene. 

 

       

Društvo za djecu 

Djeca vole biti okružena vršnjacima i žele se družiti. Na organiziranom obiteljskom odmoru, djeca će imati priliku upoznati drugu djecu ,ponekad iz različitih zemalja i kultura. Uz organizirane radionice, igre, i sportske aktivnosti, djeca će se lako upoznati i povezati. Nije za odbaciti ni vježbanje stranih jezika.

 

 

Vrijeme u dvoje 

Dok djeca uživaju u organiziranim aktivnostima roditelji mogu uživati u vremenu u dvoje. Organizirani obiteljski odmor pruža roditeljima priliku da se opuste i iskuse nove aktivnosti bez brige o djeci. A svi znamo onu poslovicu – sretna mama, sretno dijete 😉 . 

 

 

Nova obiteljska prijateljstva 

Na organiziranom obiteljskom odmoru, obitelji će upoznati obitelji sličnih  interesa. U društvu je često zabavnije. Ovo je prilika za razmjenu iskustva, dopuštanje ulaska nove energije u vaš život, odlazak zajedno na piće ili divljenje zalasku sunca. A možda čak i sklapanje novih prijateljstava koja će ostati i nakon praznika.

Predivna priroda

Ovaj dio Hrvatske je poznat po svojoj prirodi, tu se nalazi ornitološki rezervat, pješčane plaže, nasadi naranči i mandarina, hlad maslina i sve to za sada još bez prevelike navale turista.

 

Zajednička avantura

U današnje vrijeme sve veće otuđenosti ovaj će Vas kamp vratiti u tračnice i podsjetiti kako su zajednički obiteljski trenuci najvažniji. Uživati ćete jedni u drugima i stvoriti nezaboravne uspomene.

Sviđa vam se ovaj koncept letovanja? Javite se našoj Beati na:  kontakt@surfflow.plBeata.blazejowska@gmail.com ili nazovite na +385 976266810, a kad spomenete kod PUTOKLINCI  dobiti ćete na poklon i besplatnu zvučnu kupku uz tibetanske gongove!!

Ako ste vlastnik PUTOKLINCI KARTICE onda imate još dodatni popust OD 10% na školu surfanja ;-).

Similar Posts