ODLIČNA PONUDA ZA 5MJ 2022 UZ NAŠU #PUTOKLINCI KARTICU!
Na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima oleandra, smjestio se Camping Village Simuni, jedan od najatraktivnijih i najaktivnijih kampova u Hrvatskoj.
Ovdje će vas uvijek dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja.
Odaberite neku od njihovih parcela, bungalova ili mobilnih kućica i uživajte u ljepotama Jadrana u Camping Villageu Šimuni.
U kampu Šimuni vole i četveronožne prijatelje pa su za njih stvorili mali komadić raja 🐶 – dvije ograđene plaže za igru i trčanje te dva sanitarna čvora za osvježenje i kupku!
Ovog svibnja (predivan mjesec za vikend putovanja 😃 ) kamp Šimuni je pripremio nezaboravnu pustolovinu za cijelu obitelj kroz 4 vikenda (petak, subota, nedjelja)!!
Kroz ta 4 vikenda pripremili su trodnevne besplatne tematske evente u pratnji njihovog simpatičnog Šimija s kojim će Vaša djeca uskočiti u najzabavnije avanture:
• 06.-08.5.2022. KIDS MASTERCHEF & UNICORN FUN
• 13.-15.5.2022. CRAZY LAB
• 20.-22.5.2022. ŠIMI’S PIRATE WEEKEND
• 27.-29.5.2022. BRICK BY BRICK
Nama zvuči fantastično, ali kako bi neki rekli TO NIJE SVE!! 🙂
Za boravke u svibnju imaju super ponudu uz 30% popusta na smještaj, a za sve vlasnike PutoKlinci obiteljske kartice #putoklincikartica imaju posebnu ponudu od DODATNIH 15% POPUSTA!!
  • kod rezervacije potrebno je napomenuti da ste vlasnik kartice te im navedete broj kartice.
A sada nema Vam druge nego klik na link za ovu posebnu ponudu i uživajte na Pagu u Camping Village Šimuni već ovog svibnja!!

Moglo bi vas zanimati