NOVA SURADNJA 2022.g 
Vodimo vas u okolicu Samobora u Rudnik sveta Barbara🙂
Rudnik sveta Barbara jedan je od najstarijih europskih rudnika bakra i željeza, a ujedno i prvi u Hrvatskoj koji je otvoren za posjetitelje kao muzej. Godišnje ga posjeti više od 3500 turista, a među najbrojnijim posjetiteljima su obitelji s djecom. Djeca najviše uživaju u druženju s Bergmanima, mitskim bićima čiji je hologram jedna od glavnih atrakcija rudnika.
Rudnik je za posjete otvoren subotom, nedjeljom i praznicima od 10 do 18 sati, a svakog prvog i zadnjeg vikenda u mjesecu održavaju se besplatne prezentacije kovaštva.
Više informacija na web stranici https://www.rudnik.hr/hr
Naš novi suradnik odlučio je obradovati jednom mjesečno jednu obitelj koja je vlasnik PutoKlinci obiteljske kartice #putoklincikartica gratis ulaznicama!! 🤩🥳😍
Mi Vam preporučamo posjet ovom jedinstvenom muzeju, a ukoliko ih posjetite u danima kada imaju besplatne prezentacije kovaštva sigurni smo da će dojam biti još bolji! 😉
Dobitnike ćemo objaviti početkom mjeseca, karte vrijede za obitelj dvoje odraslih + dvoje djece i potrebno ih je iskoristiti unutar mjeseca za koji su izvučene.

Moglo bi vas zanimati