Ovo ljeto tražite autentično mjesto u Hrvatskoj koje nije prepuno turista? Onda ste na pravom mjestu!

Upoznajte  kamp Surfflow u Opuzenu i provjerite može li ovo biti pravi odmor za vašu obitelj :)!

 

Posjetite hrvatsku Kaliforniju te provedite nezaboravno obiteljsko ljeto u njihovom kampu! Zašto Kaliforniju? Jer je ovo jedno od boljih mjesta u Hrvatskoj za učenje windsurfinga te kitebordinga za cijelu obitelj.

U  kampu pronaći ćete velika stabla maslina koja pružaju hlad te veliki natkriveni prostor sa stolicama, visećim mrežama, stolovima i stolicama za opuštanje i igru. Kamp se nalazi u nezaboravnom susjedstvu stabala naranči te mandarina, a uz kamp se proteže duga pješčana plaža idealna za obiteljske aktivnosti na plaži. 

Ove godine Surfflow prvi puta organizira OBITELJSKI KAMP, a u nastavku pročitajte što nam je o svemu rekla vlasnica Beata, Poljakinja s hrvatskom adresom, zaljubljenica u ovaj dio lijepe naše.

 

 

“Pozdrav mali avanturisti! Jeste li ikada sanjali o tome da se probudite u šatoru, uz prekrasnu pješčanu plažu, a da vas dočeka predivan doručak na suncu? Želite li provesti ljetne praznike puni energije i novih doživljaja? Imamo savršen odmor za vas i vašu obitelj – organizirani obiteljski odmor s Surfflow! Ali to nije sve – kada rezervirate svoje mjesto u Surfflowu, dobivate osigurano spavanje u opremljenom šatoru, doručak, juhu u sred dana i večeru. Osim toga, tu su i 20 sati organiziranih radionica s kreativnom i iskusnom voditeljicom Lanom Bitenc iz Teatra Don Hihot iz Istre, gdje će vaša djeca naučiti nove vještine i zabaviti se na svoj način!

Ako tražite nešto više uzbuđenja, nudimo vam i tečaj jedrenja na dasci, koji će vas naučiti kako jedriti na valovima i uživati u vodenim sportovima na nov način. A s našim prisutnim voditeljem, uvijek ćete biti u sigurnim rukama i imati preporuke za sve što vas okružuje. I što je najbolje, sve to u prijateljskom i intimnom prostoru s prekrasnom pješčanom plažom koja će vam ostati u sjećanju cijeli život. Dakle, krenite s nama na avanturu vašeg života i rezervirajte svoje mjesto u Surfflowu! Vaša djeca će biti zauzeta, vi ćete se odmoriti i svi ćete imati nezaboravne uspomene a  više o kampu možete pročitati na našoj web stranici SURFFLOW – OBITELJSKI KAMP.   “

A zašto odabrati baš SURFFLOW obiteljsko ljetovanje provjerite OVDJE!

Sviđa vam se ovaj koncept letovanja? Javite se našoj Beati na ove kontakte : kontakt@surfflow.pl, Beata.blazejowska@gmail.com ili nazovite na +385 976266810, a kad spomenete kod PUTOKLINCI  dobiti ćete na poklon i besplatnu zvučnu kupku uz tibetanske gongove!! Ako ste vlastnik PUTOKLINCI KARTICE imate popust 10% i na školu jedrenja!

     

 

 

 
Similar Posts