80 zastupljenih vrsta sladkovodnih riba, od toga 20 endemskih, 5000 jedinki u prostoru – to može biti samo Aquatika, sladkovodni akvarij u gradu na 4 rijeke.

U suradnji s njima smo za Vas pripremili NAGRADNU IGRU! Sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje koje se nalazi na našoj web stranici PUTOKLINCI.COM. Nemojte propustiti stisnuti lajk našoj Aquatici, pa i Putoklincima, a usput i podijelite ovu  igru na vašem zidu jer znate ono – više nas ima veselije je ;-).

Za nagradu si možete priboriti jednu obiteljsku ulaznicu  (2 odrasla + 2 djece), tako da NAVALITE!

Nagradna igra traje do nedjelje (24.9.2017) navečer, kada ćemo izvući obitelj koja će moći u akvariju Aquatika doživjeti tajnoviti riječni svijet od izvora do ušća.

Nagradu je osvojila Ivana Bogdanović. Čestitamo!!!

 

 

Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi fanovi Facebook stranice Putoklinci koji odgovore na nagradno pitanje.

Tajnost i zaštita podataka

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Facebookom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Facebook stranice Putoklinci.
Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

 

Moglo bi vas zanimati