U zadnje vrijeme ljetovanje u mobilnim kućicama pravi je HIT!

Neki od razloga i prednosti su:

  1. Fleksibilnost: Mobilne kućice pružaju veću fleksibilnost u usporedbi s tradicionalnim smještajem. Mogu biti smještene na različitim lokacijama, poput kampova, obala jezera ili plaža i uživati u različitim destinacijama.
  2. Praktičnost: Mobilne kućice obično imaju sve što vam je potrebno za udoban boravak. One su opremljene krevetima, kuhinjom, kupaonicom i drugim osnovnim sadržajima. To znači da ne morate brinuti o pronalaženju smještaja ili pakiranju velike količine opreme. Sve je već dostupno u mobilnoj kućici.
  3. Blizina prirode: Ako volite prirodu i želite biti bliže vanjskom svijetu, ljetovanje u mobilnoj kućici može biti idealno za vas. Mnoge mobilne kućice postavljene su u prirodnim okruženjima, poput šuma, planina ili plaža, što vam omogućuje da provedete vrijeme na otvorenom, istražujete prirodu i uživate u svježem zraku.
  4. Cjenovna dostupnost: U usporedbi s nekim drugim vrstama smještaja, mobilne kućice često su povoljnija opcija. One mogu biti jeftinije od hotela ili apartmana. Osim toga, mogućnost kuhanja u vlastitoj kuhinji može vam pomoći u uštedi na troškovima hrane.
  5. Obiteljsko iskustvo: Ljetovanje u mobilnoj kućici može biti izvrsno obiteljsko iskustvo. Djeca često uživaju u avanturi koju pruža boravak u kućici na otvorenom. Možete provesti vrijeme zajedno, igrati se na otvorenom i stvarati uspomene koje će trajati cijeli život.

Mi vas ovom prilikom vodimo u Klenovicu, točnike u Camp Klenovica i LUXURY MOBILE HOME SANELLA!

 

Mobilna kućica nalazi se u kampu Klenovica, udaljenog samo 10km od Novog Vinodolskog, odnosno 18km od Crikvenice.

Kućica se nalazi oko 200 metara od plaže i ima predivan pogled na more. Bazen unutar kampa je na samo 15 metara od kućice. Kućica ima dvije sobe i kauč na razvlačenje u dnevnom boravku što ju čini pogodnom za šest osoba. U kućici su dvije kupaonice sa tuš kabinom.

Opremljena je u potpunosti uključujući caffe aparat, mikrovalnu, perilicu suđa i toster.

Kako bi djeci bilo zabavno dostupne su i društvene igre te luftić i daskica za vodene igre. Ljubimci su dobrodošli i u kućicu i u kampu općenito.

U kampu ćete od sadržaja naći dućan, restoran te caffe bar na plaži.

Za sve PutoKlince pripremili su posebnu ponudu

U periodu od 19.-22.07. umjesto po cijenu od 270€/noćenje nude posebnu PROMO CIJENU od 220€/noćenje!

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete im se javiti:

putem maila: ivan.mijic@gmail.com

mobitela: +385 91 255 5123

Facebook stranice

 
Similar Posts