Danas vas vodimo u Medieval Theme Park Sanc. Michael 🤩🤩 u malo mjesto Raponji, pokraj Svetvinčenta… u predivnoj nam Istri!!
Srednjovjekovni dvorac Sanc. Michael smješten je na predivnom posjedu od 26.000 četvornih metara, svega 3 km zapadno od Svetvinčenta. Sastoji se od dvorca površine 400 kvadratnih metara, a izgrađen je od drvenih trupaca vrijednim rukama obitelji Otočan iz mjesta Raponji.
Osim impresivnog zdanja, u ponudi dvorca nalazi se dječji vrtuljak, labirint između stabala, drvene kućice povezane mostom, vožnja kočijom, jahanje ponija, sprave za mučenje, tamnica za vješticu, suvenirnica te brojne druge zanimljivosti tipične za srednji vijek. Posjetitelji se također mogu okušati u streljaštvu srednjovjekovnim lukom i strijelom.
Mjesto u kojem svi mogu mogu uživati na svježem zraku i doživiti iskustvo srednjeg vijeka.
Da bi povratak u srednji vijek bio potpun, posjetitelji mogu uživati i u ukusnim jelima s roštilja i pićima iz autohtonog glinenog posuđa.
A sada ono bitno, jelda?! 😁
Za vlasnike #putoklincikartica pripremili su popust od 10% na obiteljske ulaznice (dvoje odraslih i do troje djece). 👌👌👌
Samo ćemo još dodati da smo mi jaaako uživali kod njih, a uskoro se vraćamo jer je zabava za djecu zagarantirana, a i mi roditelji možemo uživati u predivnoj prirodi te još uz to nešto pojesti i popiti! Nema bolje provedenog dana!! 😍👩‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👦👩‍👩‍👦‍👦

Moglo bi vas zanimati