Camp Eklata je Eklatin dugogodišnji program koji je u 2022. dobio novo ruho. Kamp se provodi u Resortu Eklata Medena u Segetu Donjem. Pruža djeci priliku da se upoznaju s različitim područjima interesa u kojima se mogu pronaći i dalje graditi. Program je baziran na sedmodnevnom boravku u opuštenom i zabavnom okruženju gdje je svaki dan baziran na novoj temi i aktivnostima. Na takav način djeca sudjeluju u aktivnostima
  • sportske,
  • kreativne i
  • znanstvene prirode.
Sve to dodatno obogaćuju izlet brodom s animatorima u Trogir te aktivnosti u novootvorenom adrenalinskom parku: Eklata Adventure Park Medena.
Skrb o djeci za vrijeme boravka vodi animacijski tim i medicinska sestra smješteni u kampu.
Dodatno, kao nadogradnju programu Eklata Camp, polaznici mogu pohađati i ljetnu školu jezika. Eklatina ljetna škola jezika se provodi dva sunčana sata prijepodne što ukupno iznosi 20 sati nastave po terminu.
Camp Eklata vam uz #putoklincikartica karticu nudi 5% popusta na redovne cijene!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
A kako do koda za popust? Svima koji posjeduju obiteljsku #putoklincikartica karticu kod će stići na mail, a ako Vam je jako hitno javite se u inbox pa ćemo Vam ga proslijediti odmah.

Moglo bi vas zanimati