Vodimo vas u Istru na rođendanski party!! 🥳
Želimo vam ponuditi ideju kako na poseban način proslaviti rođendan vašeg mališana!! 🤩 Dobro ajde…ideje nisu naše, ali naš novi SURADNIK Žuti kišobran ima puuuuuuuno fantastičnih ideja kako proslaviti rođendan!!! 🤡🎊🎉
Žuti kišobran je kreativan prostor za djecu u Vodnjanu, mjesto je edukativne igre i zabave gdje se djeca mogu na siguran i kvalitetan način družiti, zabavljati i igrati.
Nude:
– organiziranje rođendanskih zabava (od 3-13 godina)
– kreativne radionice
– organiziranje rođendanske animacije u vašem prostoru
– orijentacijski rođendani 👌👌
– organiziranje i provedba dječjih outdoor ljetnih kampova.
Kreirali su i osmislili orijentacijski rođendan koji provode u Šijanskoj šumi i na otvorenom. Cilj ovakvog rođendana je, osim dobre zabave, da djeca kroz igru dobiju osjećaj orijentacije u prostoru uz pomoć karte. Karta koja se dobija na rođendanu i uz pomoć koje djeca moraju pronaći kontrolne točke sa zadacima, je prilagođena dobi djece. To se odnosi i na kreiranje zadataka, odnosno dob djeteta i njegovi interesi vodilja su ka kreiranju zadataka i izrade kreativnog dijela. Veliki je interes za ovim rođendanom i vrlo su ponosni na njega!!
Također nude rođendane prilagođene raznim temama, kao npr. Frida Khalo, psići u ophodnji, pepeljuga i sl.
Dolaskom ljeta pripremaju i organiziraju dječje outdoor kampove u Puli i Barbarigi. Zašto “outdoor”? Zato jer su u outdooru već 20 godina. Iskustvo u alpinističkim ekspedicijama, treking utrkama, i ostalim outdoor aktivnostima vodile su ka tome da se takav način života približi i djeci tijekom kampova dok su na ljetnim praznicima.
Uz sve to, organiziraju programe u prirodi za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Jedan od takvih programa bio je i “Tragovima čudesnih zvjeri” u Staroj Sušici.
Za članove naše grupe nude POPUST od 15% na rođendanske pakete!! 🤩🥳
SRETAN ROĐENDAN OD PutoKlinci Admin Teama 🤗

Moglo bi vas zanimati